Voit poistaa tilisi, jolloin profiilisi ja taulusi poistetaan Pinterestistä pysyvästi. Voit myös poistaa tilisi käytöstä, jos haluat pitää taukoa Pinterestistä ja palauttaa tilin käyttöön myöhemmin.  

Tilin poistaminen pysyvästi

Kun poistat tilin, julkinen profiilisi poistetaan välittömästi käytöstä. Tilisi ja henkilötietosi poistetaan pysyvästi seitsemän päivän kuluttua. Jos muutat mielesi ennen kuin seitsemän päivää on kulunut, voit aktivoida tilisi uudelleen (huomaa, että Kaliforniassa asuvien käyttäjien on ensin otettava meihin yhteyttä). 

Yritystileihin liittyvä ilmoitus

Sinun täytyy maksaa yritystilin maksamattomat laskut poistamalla maksutiedot ennen tilin poistamista. Mahdolliset maksamattomat kulut veloitetaan siltä kortilta, jonka tiedot oli talletettu järjestelmään kulun kertymisaikana. 

Tilin poistaminen 
  • Kirjaudu sisään Pinterest-tiliisi.
  • Napsauta the more-options-refresh icon ja valitse Asetukset.
  • Valitse vasemmalta Tilin hallinta.
  • Valitse Poista tili.
  • Poista tili noudattamalla kehotteita.
  • Avaa laitteen Pinterest-sovellus ja kirjaudu sisään Pinterest-tilillesi
  • Napauta oikeassa alakulmassa näkyvää profiilikuvaasi.
    1. Jos tilisi on henkilökohtainen tili, napauta vasemmassa yläkulmassa näkyvää profiilikuvaasi.
    2. Jos tilisi on yritystili, napauta oikeassa yläkulmassa näkyvää the ellipsis icon .
  • Valitse Tilin hallinta.
  • Vieritä alas ja valitse Poista tili ja tiedot.
  • Poista tili noudattamalla kehotteita.
  • Avaa laitteen Pinterest-sovellus ja kirjaudu sisään Pinterest-tilillesi
  • Napauta oikeassa alakulmassa näkyvää profiilikuvaasi.
    1. Jos tilisi on henkilökohtainen tili, napauta vasemmassa yläkulmassa näkyvää profiilikuvaasi.
    2. Jos tilisi on yritystili, napauta oikeassa yläkulmassa näkyvää the ellipsis icon .
  • Valitse Tilin hallinta.
  • Vieritä alas ja valitse Poista tili ja tiedot.
  • Poista tili noudattamalla kehotteita.
  • Kun olet toiminut yllä olevien ohjeiden mukaisesti, tarkista Pinterest-tiliisi liitetty sähköpostiosoite ja vahvista, että haluat sulkea tilisi.

    Tilin poistaminen käytöstä väliaikaisesti

    Jos haluat pitää taukoa Pinterestistä, poista tilisi käytöstä. Voit palauttaa tilisi myöhemmin käyttöön. Kun tili on poistettu käytöstä, profiilisi ja taulusi eivät enää näy Pinterestissä. 

    Huom. Sähköpostiosoitteesi ja käyttäjänimesi ovat edelleen liitettynä käytöstä poistettuun tiliin. Voit vapauttaa tiliisi liittyvän sähköpostiosoitteen tai käyttäjänimen vaihtamalla sähköpostiosoitetta tai muokkaamalla käyttäjänimeä tilin asetuksissa.

    Tilin poistaminen käytöstä
  • Kirjaudu sisään Pinterest-tiliisi.
  • Napsauta the more-options-refresh icon ja valitse Asetukset.
  • Valitse vasemmalta Tilin hallinta.
  • Valitse Poista tili käytöstä.
  • Poista tili käytöstä noudattamalla kehotteita.
  • Avaa laitteen Pinterest-sovellus ja kirjaudu sisään Pinterest-tilillesi
  • Napauta oikeassa alakulmassa näkyvää profiilikuvaasi.
    1. Jos tilisi on henkilökohtainen tili, napauta vasemmassa yläkulmassa näkyvää profiilikuvaasi.
    2. Jos tilisi on yritystili, napauta oikeassa yläkulmassa näkyvää the ellipsis icon .
  • Valitse Tilin hallinta.
  • Vieritä alas ja valitse Poista tili käytöstä.
  • Poista tili käytöstä noudattamalla kehotteita.
  • Avaa laitteen Pinterest-sovellus ja kirjaudu sisään Pinterest-tilillesi
  • Napauta oikeassa alakulmassa näkyvää profiilikuvaasi.
    1. Jos tilisi on henkilökohtainen tili, napauta vasemmassa yläkulmassa näkyvää profiilikuvaasi.
    2. Jos tilisi on yritystili, napauta oikeassa yläkulmassa näkyvää the ellipsis icon .
  • Valitse Tilin hallinta.
  • Vieritä alas ja valitse Poista tili käytöstä.
  • Poista tili käytöstä noudattamalla kehotteita.
  • Siirtymällä profiilisi URL-osoitteeseen voit tarkistaa, että tili on poistettu käytöstä. Älä kirjaudu sisään nähdäksesi, onko tili poistettu käytöstä, sillä sisäänkirjautuminen aktivoi tilin.

    Kuolleen henkilön tilin poistaminen

    Otamme osaa suruusi. Pinterest voi poistaa kuolleen henkilön tilin omaisen pyynnöstä, jos tämä ottaa yhteyttä Pinterestiin ja vahvistaa asian esittämällä esimerkiksi muistokirjoituksen tai kuolintodistuksen. Tili ei tämän jälkeen ole enää käytettävissä. Pinterest kunnioittaa käyttäjien yksityisyyttä, joten heidän tietojaan tai kirjautumistietojaan ei luovuteta kolmansille osapuolille.

    End of Other articles Links
    Still need help? Contact us
    User feedback
    Oliko ohje hyödyllinen?

    collection_fields

    Miten voisimme parantaa sitä?