Blokováním profilu na Pinterestu se můžete vyhnout tomu, že by vás někdo sledoval, zasílal vám zprávy nebo zasahoval do vašich pinů.

Žádná osoba nebude informována, že jste ji zablokovali nebo odblokovali. Pokud se ale pokusí vás sledovat nebo zasahovat do vašich pinů, obdrží výstrahu.

Pokud někoho zablokujete, jeho piny se už nebudou zobrazovat na vaší domovské stránce, ale přesto je můžete dál vidět ve výsledcích hledání a na skupinových nástěnkách. Piny, které jste od něj už uložili, zůstanou ve vašem profilu. Pokud chcete některý z těchto pinů odstranit, můžete se dozvědět, jak pin upravit nebo smazat.

Pokud vaše kontakty s jiným uživatelem dosáhnou úrovně zastrašování nebo obtěžování, postupujte podle pokynů pro nahlašování. Pokud máte obavy o svou bezpečnost, kontaktujte policii.

Zablokování účtu
  • Otevřete profil osoby, kterou chcete blokovat.
  • Pod podrobnostmi profilu klikněte  na ikonu se třemi tečkami .
    • Pokud blokujete firemní účet, najdete  ikonu se třemi tečkami  v pravém horním rohu profilu.
  • Klikněte na Blokovat.
  • Volbu potvrďte dalším kliknutím na Blokovat.
  • Kliknutím na OK zavřete vyskakovací okno.
  • Pokud budete chtít účet v budoucnu odblokovat, najdete možnost Zrušit blokování pod podrobnostmi profilu.

  • Otevřete profil osoby, kterou chcete blokovat.
  • Pod podrobnostmi profilu klepněte na  ikonu se třemi tečkami .
  • Klepněte na Blokovat.
  • Potvrďte dalším klepnutím na Blokovat.
  • Pokud budete chtít účet v budoucnu odblokovat, najdete možnost Zrušit blokování pod podrobnostmi profilu.

  • Otevřete profil osoby, kterou chcete blokovat.
  • Pod podrobnostmi profilu klepněte na  ikonu se třemi tečkami .
    • Pokud blokujete firemní účet, najdete  ikonu se třemi tečkami  v pravém horním rohu profilu.
  • Klepněte na Blokovat.
  • Potvrďte dalším klepnutím na Blokovat.
  • Pokud chcete účet v budoucnu odblokovat, můžete klepnutím na  ikonu se třemi tečkami  najít možnost Zrušit blokování.

    Odblokování účtu

    Můžete si zobrazit účty, které jste zablokovali, a provést změny v nastavení. To uděláte následovně:

  • Přihlaste se ke svému účtu Pinterest.
  • V levém dolním rohu obrazovky klikněte na  the cog icon .
  • Klikněte na Nastavení.
  • Vyberte Oprávnění pro sociální sítě.
  • Posuňte se dolů na Blokované účty a vyberte Upravit seznam.
  • Klikněte na Zrušit blokování vedle účtů, které chcete ze seznamu blokovaných odebrat.
  • Volbu potvrďte dalším kliknutím na Odblokovat.
  • Poznámka: Pokud máte firemní účet Pinterest, můžete do nastavení přejít kliknutím na  the arrow-down icon  v pravém horním rohu obrazovky. Pak vyberte Nastavení.

  • Spusťte aplikaci Pinterest na zařízení a přihlaste se ke svému účtu Pinterest.
  • Klepnutím na svou profilovou fotku v pravém dolním rohu přejděte na svůj profil.
  • Klepnutím na profilovou fotku v levém horním rohu přejděte do nastavení.
    • Poznámka: Pokud máte firemní účet, klepněte v pravém horním rohu na  the ellipsis icon a pak na Nastavení.
  • Klepněte na Oprávnění pro sociální sítě.
  • Klepněte na Zablokované účty.
  • Klepněte na Zrušit blokování vedle účtů, které chcete ze seznamu blokovaných odebrat.
  • Potvrďte dalším klepnutím na Zrušit blokování.
  •  

  • Spusťte aplikaci Pinterest na zařízení a přihlaste se ke svému účtu Pinterest.
  • Klepnutím na svou profilovou fotku v pravém dolním rohu přejděte na svůj profil.
  • Klepnutím na profilovou fotku v levém horním rohu přejděte do nastavení.
    • Poznámka: Pokud máte firemní účet, klepněte v pravém horním rohu na  the ellipsis icon a pak na Nastavení.
  • Klepněte na Oprávnění pro sociální sítě a aktivita na sociálních sítích.
  • Klepněte na Zablokované účty.
  • Klepněte na Zrušit blokování vedle účtů, které chcete ze seznamu blokovaných odebrat.
  • Potvrďte dalším klepnutím na Zrušit blokování.
  •  

    End of Other articles Links
    Ještě potřebujete pomoc? Kontaktujte nás
    User feedback
    Byl tento článek užitečný?

    collection_fields

    Jak můžeme tento článek vylepšit?