Přihlaste se k Pinterestu, abyste mohli objevovat, ukládat a vyhledávat piny, které vás inspirují. Po skončení se na veřejném nebo sdíleném zařízení nezapomeňte odhlásit, aby byl váš účet v bezpečí.

Můžete se přihlásit pomocí e-mailu a hesla nebo použít propojený účet Google nebo Apple, který vám pomůže najít přátele a obnovit si účet v případě, že zapomenete svůj e-mail nebo heslo.

Přihlášení pomocí Apple je k dispozici pouze na iOS.

Poznámka: Přihlášení pomocí Facebooku už není k dispozici. Použijte místo toho jednu z možností přihlášení níže.
 

Přihlášení pomocí e-mailu a hesla
  • Přejděte na stránku pinterest.com/login.
  • Zadejte e-mailovou adresu a heslo nebo klikněte na Pokračovat s Googlem.
  • Klikněte na tlačítko Přihlásit se.
  • Spusťte aplikaci Pinterest.
  • Zadejte svou e-mailovou adresu a vyberte Pokračovat. Pak zadejte heslo a klepněte na Přihlásit se.
    • Můžete také pokračovat s Googlem.
  • Pokračujte podle pokynů pro přihlášení.
  • Spusťte aplikaci Pinterest.
  • Zadejte svou e-mailovou adresu a vyberte Pokračovat. Pak zadejte heslo a klepněte na Přihlásit se.
    • Nebo vyberte Pokračovat s Googlem nebo Pokračovat s Apple.
  • Pokračujte podle pokynů pro přihlášení.
  • Máte potíže s přihlášením? Přečtěte si článek v centru nápovědy , kde najdete řešení vhodná pro vaši situaci.

    Pokud se již nechcete přihlašovat prostřednictvím propojeného účtu, přečtěte si, jak odpojit aplikace od Pinterestu.

    Přihlášení pomocí QR kódu
  • Přejděte na stránku pinterest.com/login.
  • Vyberte Použít QR kód.
  • Na mobilním telefonu se přihlaste k aplikaci Pinterest. Telefon musí používat stejnou Wi-Fi jako počítač. 
  • Naskenujte QR kód pomocí fotoaparátu telefonu.
  • Na telefonu potvrďte přihlášení výběrem možnosti Potvrdit.
     
  • Momentálně je přihlášení pomocí QR kódu k dispozici pouze na webu.

    Momentálně je přihlášení pomocí QR kódu k dispozici pouze na webu.

    Odhlášení z účtu
  • V pravém horním rohu obrazovky klikněte na  the chevron-down icon .
  • Klikněte na tlačítko Odhlásit se.
  •  

     

  • V pravém dolním rohu obrazovky klepněte na svou profilovou fotku.
  • Pak v levém horním rohu obrazovky klepněte na svou profilovou fotku.
  • Posuňte se dolů a klepněte na Odhlásit se.
  • Poznámka: Pokud máte firemní účet, můžete se odhlásit tak, že v pravém dolním rohu obrazovky klepnete na svou profilovou fotku, pak v pravém horním rohu klepnete na the ellipsis icon a posunete se dolů a klepnete na Odhlásit se.

     

     

  • Na domovské obrazovce v pravém dolním rohu klepněte na svou profilovou fotku.
  • Pak v levém horním rohu obrazovky klepněte na svou profilovou fotku.
  • Posuňte se dolů a klepněte na Odhlásit se.
  • Poznámka: Pokud máte firemní účet, můžete se odhlásit tak, že v pravém dolním rohu obrazovky klepnete na svou profilovou fotku, pak v pravém horním rohu klepnete na the ellipsis icon ikonu se třemi tečkami a posunete se dolů a klepnete na Odhlásit se.

    Připojte svůj účet Google nebo Apple. 

    Jakmile se ke svému účtu přihlásíte, můžete ho propojit se svým účtem Google nebo Apple, abyste se k Pinterestu mohli přihlašovat snadněji.

  • Přihlaste se ke svému účtu Pinterest.
  • V levém dolním rohu obrazovky klikněte na the more-options-refresh icon .
  • Vyberte Nastavení.
  • Klikněte na Zabezpečení.
  • Přejděte dolů na Možnosti přihlášení.
  • Zaškrtněte políčko vedle možnosti Přihlašovat se pomocí účtu Googlu.
  • Klikněte na Hotovo.
  • Spusťte na zařízení aplikaci Pinterest a přihlaste se ke svému účtu Pinterest.
  • Klepnutím na svůj profilový obrázek v pravé dolní části obrazovky otevřete svůj profil.
  • Pak v levém horním rohu obrazovky klepněte na svou profilovou fotku.
  • Klepněte na Zabezpečení.
  • Přepněte přepínač vedle položky Google, pokud se chcete přihlašovat pomocí Googlu.​​​
  • Potvrďte výzvu a povolte Pinterestu přístup k vašemu účtu.
    • Provedené změny se automaticky uloží.
  • Poznámka: Pokud máte firemní účet, můžete přejít do nastavení tak, že se přihlásíte ke svému účtu Pinterest, v pravém dolním rohu obrazovky klepnete na svou profilovou fotku a pak v pravém horním rohu klepnete na  the ellipsis icon .

  • Spusťte na zařízení aplikaci Pinterest a přihlaste se ke svému účtu Pinterest.
  • V pravém dolním rohu obrazovky klepněte na svou profilovou fotku. 
  • Pak v levém horním rohu obrazovky klepněte na svou profilovou fotku.
  • Klepněte na Zabezpečení.
  • Klepněte na Možnosti přihlášení.
    • Přepněte přepínač vedle položky Google, pokud se chcete přihlašovat pomocí Googlu.​​​
    • Pokud se chcete přihlašovat pomocí účtu Apple, přepněte přepínač vedle možnosti Apple.
      • Pokud se chcete přihlašovat přes Apple, váš účet Apple se musí shodovat s existujícím účtem Pinterest.
  • Potvrďte výzvu a povolte Pinterestu přístup k vašemu účtu.
    • Provedené změny se automaticky uloží.
       
  • Poznámka: Pokud máte firemní účet, můžete přejít do nastavení tak, že se přihlásíte ke svému účtu Pinterest, v pravém dolním rohu obrazovky klepnete na svou profilovou fotku a pak v pravém horním rohu klepnete na  the ellipsis icon .

     

    End of Other articles Links
    Ještě potřebujete pomoc? Kontaktujte nás
    User feedback
    Byl tento článek užitečný?

    collection_fields

    Jak můžeme tento článek vylepšit?