Svůj účet můžete odstranit, pokud chcete svůj profil a nástěnky z Pinterestu trvale odebrat. Nebo svůj účet můžete deaktivovat, pokud si chcete na Pinterestu dát pauzu, a později ho znovu aktivovat.  

Trvalé odstranění účtu

Když svůj účet smažete, váš veřejný profil bude okamžitě deaktivován. Váš účet a osobní údaje budou do sedmi dní trvale smazány. Pokud si to do sedmi dní rozmyslíte, můžete svůj účet znovu aktivovat (uživatelé v Kalifornii nás musí nejdřív kontaktovat. 

Poznámka k firemním účtům

Pokud máte na firemním účtu nedoplatky, budete muset odebrat platební údaje, abyste je před smazáním účtu vymazali. Všechny nevyřízené nedoplatky budou strženy z karty, kterou jsme měli v záznamech, když k útratě došlo. 

Smazání vašeho účtu 
  • Přihlaste se ke svému účtu Pinterest.
  • Klikněte na the more-options-refresh icon a pak vyberte Nastavení.
  • Klikněte na Správa účtu na levé straně.
  • Klikněte na Smazat účet.
  • Podle pokynů odstraňte účet.
  • Spusťte na zařízení aplikaci Pinterest a přihlaste se ke svému účtu Pinterest.
  • Klepněte na svůj profilový obrázek v pravém dolním rohu.
    1. Pokud máte osobní účet, klepněte v levém horním rohu obrazovky na svou profilovou fotku.
    2. Pokud máte firemní účet, klepněte v pravém horním rohu na the ellipsis icon .
  • Klepněte na Správu účtu.
  • Posuňte se dolů a klepněte na Odstranění vašeho účtu a dat účtu.
  • Podle pokynů odstraňte účet.
  • Spusťte na zařízení aplikaci Pinterest a přihlaste se ke svému účtu Pinterest.
  • Klepněte na svůj profilový obrázek v pravém dolním rohu.
    1. Pokud máte osobní účet, klepněte v levém horním rohu obrazovky na svou profilovou fotku.
    2. Pokud máte firemní účet, klepněte v pravém horním rohu na the ellipsis icon .
  • Klepněte na Správu účtu.
  • Posuňte se dolů a klepněte na Odstranění vašeho účtu a dat účtu.
  • Podle pokynů odstraňte účet.
  • Jakmile dokončíte výše uvedené kroky, zkontrolujte e-mailovou adresu přiřazenou k vašemu účtu Pinterest a potvrďte, že chcete svůj účet uzavřít.

    Dočasná deaktivace účtu

    Pokud svůj účet deaktivujete, můžete si na Pinterestu udělat pauzu a později svůj účet znovu aktivovat. Váš profil a nástěnky nebudou viditelné, dokud svůj účet znovu neaktivujete. 

    Poznámka: Po deaktivaci účtu zůstávají vaše e-mailová adresa a uživatelské jméno s tímto účtem stále svázány. Pokud chcete uvolnit e-mailovou adresu nebo uživatelské jméno spojené s vaším účtem, můžete v nastaveních změnit e-mail nebo upravit uživatelské jméno.

    Deaktivovat účet
  • Přihlaste se ke svému účtu Pinterest.
  • Klikněte na the more-options-refresh icon a pak vyberte Nastavení.
  • Klikněte na Správa účtu na levé straně.
  • Klikněte na Deaktivovat účet.
  • Podle pokynů svůj účet deaktivujte.
  • Spusťte na zařízení aplikaci Pinterest a přihlaste se ke svému účtu Pinterest.
  • Klepněte na svůj profilový obrázek v pravém dolním rohu.
    1. Pokud máte osobní účet, klepněte v levém horním rohu obrazovky na svou profilovou fotku.
    2. Pokud máte firemní účet, klepněte v pravém horním rohu na the ellipsis icon .
  • Klepněte na Správu účtu.
  • Sjeďte dolů a klepněte na možnost Deaktivovat účet.
  • Podle pokynů svůj účet deaktivujte.
  • Spusťte na zařízení aplikaci Pinterest a přihlaste se ke svému účtu Pinterest.
  • Klepněte na svůj profilový obrázek v pravém dolním rohu.
    1. Pokud máte osobní účet, klepněte v levém horním rohu obrazovky na svou profilovou fotku.
    2. Pokud máte firemní účet, klepněte v pravém horním rohu na the ellipsis icon .
  • Klepněte na Správu účtu.
  • Sjeďte dolů a klepněte na možnost Deaktivovat účet.
  • Podle pokynů svůj účet deaktivujte.
  • Pokud se chcete ujistit, že váš účet již není aktivní, přejděte na adresu URL svého profilu, kterou tvoří www.pinterest.com/ a vaše uživatelské jméno. Nepřihlašujte se, abyste zkontrolovali, zda je váš účet stále aktivní. Tím byste ho totiž znovu aktivovali.

    Odstranění účtu zemřelého

    Je nám líto vaší ztráty. Účet zemřelého můžeme smazat, pokud se s námi spojíte a poskytnete potvrzení, například úmrtní oznámení nebo úmrtní list. Jakmile účet odstraníme, nebude již nikdy přístupný. Respektujeme soukromí uživatelů Pinterestu. Nesdělujeme proto jakékoli osobní ani přihlašovací údaje.

    End of Other articles Links
    Ještě potřebujete pomoc? Kontaktujte nás
    User feedback
    Byl tento článek užitečný?

    collection_fields

    Jak můžeme tento článek vylepšit?