Blokováním profilu na Pinterestu se můžete vyhnout tomu, že by vás někdo sledoval, zasílal vám zprávy nebo zasahoval do vašich pinů.
Žádná osoba nebude informována, že jste ji zablokovali nebo odblokovali. Pokud se ale pokusí vás sledovat nebo zasahovat do vašich pinů, obdrží výstrahu.
Pokud někoho zablokujete, jeho piny se už nebudou zobrazovat na vaší domovské stránce, ale přesto je můžete dál vidět ve výsledcích hledání a na skupinových nástěnkách. Piny, které jste od něj už uložili, zůstanou ve vašem profilu. Pokud chcete některý z těchto pinů odstranit, můžete se dozvědět, jak
Pokud vaše kontakty s jiným uživatelem dosáhnou úrovně zastrašování nebo obtěžování, postupujte podle
- Pokud blokujete firemní účet, najdete ikonu se třemi tečkami v pravém horním rohu profilu.
Pokud budete chtít účet v budoucnu odblokovat, najdete možnost Zrušit blokování pod podrobnostmi profilu.
Pokud budete chtít účet v budoucnu odblokovat, najdete možnost Zrušit blokování pod podrobnostmi profilu.
- Pokud blokujete firemní účet, najdete ikonu se třemi tečkami v pravém horním rohu profilu.
Pokud chcete účet v budoucnu odblokovat, můžete klepnutím na ikonu se třemi tečkami najít možnost Zrušit blokování.
Můžete si zobrazit účty, které jste zablokovali, a provést změny v nastavení. To uděláte následovně:
Poznámka: Pokud máte
- Poznámka: Pokud máte firemní účet, klepněte v pravém horním rohu na the ellipsis icon a pak na Nastavení.
- Poznámka: Pokud máte firemní účet, klepněte v pravém horním rohu na the ellipsis icon a pak na Nastavení.