Du kan slette din konto for at fjerne din profil og dine opslagstavler permanent fra Pinterest. Eller du kan deaktivere din konto for at holde en pause fra Pinterest og genaktivere den igen senere.  

Slet din konto permanent

Hvis du sletter din konto, deaktiveres din offentlige profil med det samme. Din konto og dine persondata slettes permanent efter 7 dage. Hvis du skifter mening, inden de 7 dage er gået, kan du aktivere din konto igen (bemærk, at bruger i Californien skal kontakte os først). 

En note om virksomhedskonti

Hvis du har udestående regninger på en virksomhedskonto, skal du fjerne dine betalingsoplysninger for at betale dem, før du sletter din konto. Udestående saldo opkræves på det kort, der var registreret, da udgiften blev afholdt. 

Slet din konto 
  • Log på din Pinterest-konto
  • Klik på the more-options-refresh icon , og vælg Indstillinger.
  • Klik på Kontoadministration i navigationen til venstre
  • Klik på Slet konto
  • Følg vejledningen for at slette din konto
  • Åbn Pinterest-appen på din enhed, og log på din Pinterest-konto
  • Tryk på dit profilbillede i nederste højre hjørne
    1. Tryk på dit profilbillede øverst til venstre, hvis du har en personlig konto
    2. Tryk på the ellipsis icon øverst til højre, hvis du har en virksomhedskonto
  • Tryk på Kontoadministration
  • Scroll ned til bunden, og tryk på Slet din konto og dine kontodata
  • Følg vejledningen for at slette din konto
  • Åbn Pinterest-appen på din enhed, og log på din Pinterest-konto
  • Tryk på dit profilbillede i nederste højre hjørne
    1. Tryk på dit profilbillede øverst til venstre, hvis du har en personlig konto
    2. Tryk på the ellipsis icon øverst til højre, hvis du har en virksomhedskonto
  • Tryk på Kontoadministration
  • Scroll ned til bunden, og tryk på Slet din konto og dine kontodata
  • Følg vejledningen for at slette din konto
  • Når du har fulgt ovenstående trin, skal du gå ind på den e-mail, der er tilknyttet din Pinterest-konto, og bekræfte, at du vil lukke din konto.

    Deaktiver din konto midlertidigt

    Hvis du deaktiverer din konto, kan du tage en pause fra Pinterest og reaktivere din konto på et senere tidspunkt. Din profil og dine opslagstavler vil ikke være synlige, før du reaktiverer din konto. 

    Note: Din e-mailadresse og dit brugernavn vil stadig være tilknyttet den pågældende konto, efter du har deaktiveret den. Hvis du vil frigive en e-mailadresse eller et brugernavn fra din konto, kan du ændre din e-mail eller redigere dit brugernavn i dine indstillinger.

    Deaktiver din konto
  • Log på din Pinterest-konto
  • Klik på the more-options-refresh icon , og vælg Indstillinger.
  • Klik på Kontoadministration i navigationen til venstre
  • Klik på Deaktiver konto
  • Følg vejledningen for at deaktivere din konto
  • Åbn Pinterest-appen på din enhed, og log på din Pinterest-konto
  • Tryk på dit profilbillede i nederste højre hjørne
    1. Tryk på dit profilbillede øverst til venstre, hvis du har en personlig konto
    2. Tryk på the ellipsis icon øverst til højre, hvis du har en virksomhedskonto
  • Tryk på Kontoadministration
  • Scroll ned til bunden, og tryk på Deaktiver konto.
  • Følg vejledningen for at deaktivere din konto
  • Åbn Pinterest-appen på din enhed, og log på din Pinterest-konto
  • Tryk på dit profilbillede i nederste højre hjørne
    1. Tryk på dit profilbillede øverst til venstre, hvis du har en personlig konto
    2. Tryk på the ellipsis icon øverst til højre, hvis du har en virksomhedskonto
  • Tryk på Kontoadministration
  • Scroll ned til bunden, og tryk på Deaktiver konto.
  • Følg vejledningen for at deaktivere din konto
  • Du kan kontrollere, at din konto ikke længere er aktiv, ved at gå til din profils webadresse på www.pinterest.com/ efterfulgt af dit brugernavn. Log ikke på for at tjekke, om kontoen stadig er aktiv – det vil aktivere kontoen igen.

    Slet en afdød persons konto

    Vi kondolerer. Vi kan slette et afdødt familiemedlems konto, hvis du kontakter os med verificering, f.eks. en dødsannonce eller en dødsattest. Når vi har slettet kontoen, er det ikke længere muligt at opnå adgang til den. Da vi respekterer Pinterest-brugernes privatliv, kan vi ikke videregive nogen form for personlige oplysninger eller loginoplysninger.

    End of Other articles Links
    Har du brug for mere hjælp? Kontakt os
    User feedback
    Kunne du bruge artiklen?

    collection_fields

    Hvordan kan vi gøre artiklen bedre?