Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας για να καταργήσετε οριστικά το προφίλ και τους πίνακές σας από το Pinterest. Εναλλακτικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας για να κάνετε μια παύση από το Pinterest και να τον ενεργοποιήσετε ξανά αργότερα.  

Διαγράψτε μόνιμα τον λογαριασμό σας

Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας, το δημόσιο προφίλ σας απενεργοποιείται αμέσως. Ο λογαριασμός και τα προσωπικά σας δεδομένα διαγράφονται οριστικά σε 7 ημέρες. Αν αλλάξετε γνώμη πριν τη λήξη της προθεσμίας των 7 ημερών, μπορείτε να επανενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας (σημειώστε ότι οι χρήστες που βρίσκονται στην Καλιφόρνια πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας πρώτα). 

Μια σημείωση για τους εταιρικούς λογαριασμούς

Αν έχετε εκκρεμείς λογαριασμούς σε εταιρικό λογαριασμό, θα πρέπει να αφαιρέσετε τα στοιχεία πληρωμής σας για να τους εξοφλήσετε πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Τυχόν ανεξόφλητο υπόλοιπο που δεν έχει ρυθμιστεί θα χρεωθεί στην κάρτα που ήταν καταχωρισμένη όταν πραγματοποιήθηκε η δαπάνη. 

Διαγραφή του λογαριασμού σας 
  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Pinterest.
  • Κάντε κλικ the more-options-refresh icon και μετά επιλέξτε Ρυθμίσεις
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση λογαριασμού από την αριστερή πλευρά της περιήγησης
  • Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Pinterest στη συσκευή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Pinterest
  • Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία.
    1. Αν διαθέτετε προσωπικό λογαριασμό, πατήστε τη φωτογραφία προφίλ σας στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης
    2. Αν διαθέτετε εταιρικό λογαριασμό, πατήστε the ellipsis icon στην πάνω δεξιά γωνία
  • Πατήστε Διαχείριση λογαριασμού
  • Πηγαίνετε στο κάτω μέρος και πατήστε «Διαγραφή δεδομένων και λογαριασμού»
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Pinterest στη συσκευή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Pinterest
  • Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία.
    1. Αν διαθέτετε προσωπικό λογαριασμό, πατήστε τη φωτογραφία προφίλ σας στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης
    2. Αν διαθέτετε εταιρικό λογαριασμό, πατήστε the ellipsis icon στην πάνω δεξιά γωνία
  • Πατήστε Διαχείριση λογαριασμού
  • Πηγαίνετε στο κάτω μέρος και πατήστε «Διαγραφή δεδομένων και λογαριασμού»
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας
  • Αφού ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, ελέγξτε τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Pinterest για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να τον απενεργοποιήσετε.

    Απενεργοποιήστε προσωρινά τον λογαριασμό σας

    Αν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να κάνετε μια παύση από το Pinterest και να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας αργότερα. Το προφίλ και οι πίνακες σας δεν θα είναι ορατά μέχρι να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας. 

    Σημείωση: Μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας, η διεύθυνση email και το όνομα χρήστη παραμένουν συνδεδεμένα με αυτόν τον λογαριασμό. Για να απελευθερώσετε μια διεύθυνση email ή ένα όνομα χρήστη που έχει συνδεθεί με τον λογαριασμό σας, μπορείτε να αλλάξετε το email σας ή να επεξεργαστείτε το όνομα χρήστη από τις ρυθμίσεις.

    Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας
  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Pinterest.
  • Κάντε κλικ the more-options-refresh icon και μετά επιλέξτε Ρυθμίσεις
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση λογαριασμού από την αριστερή πλευρά της περιήγησης
  • Πατήστε «Απενεργοποίηση λογαριασμού»
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Pinterest στη συσκευή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Pinterest
  • Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία.
    1. Αν διαθέτετε προσωπικό λογαριασμό, πατήστε τη φωτογραφία προφίλ σας στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης
    2. Αν διαθέτετε εταιρικό λογαριασμό, πατήστε the ellipsis icon στην πάνω δεξιά γωνία
  • Πατήστε Διαχείριση λογαριασμού
  • Πηγαίνετε στο κάτω μέρος και πατήστε Απενεργοποίηση λογαριασμού.
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Pinterest στη συσκευή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Pinterest
  • Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία.
    1. Αν διαθέτετε προσωπικό λογαριασμό, πατήστε τη φωτογραφία προφίλ σας στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης
    2. Αν διαθέτετε εταιρικό λογαριασμό, πατήστε the ellipsis icon στην πάνω δεξιά γωνία
  • Πατήστε Διαχείριση λογαριασμού
  • Πηγαίνετε στο κάτω μέρος και πατήστε Απενεργοποίηση λογαριασμού.
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας
  • Για να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός δεν είναι πλέον ενεργός, πηγαίνετε στη διεύθυνση URL του προφίλ σας μεταβαίνοντας στη σελίδα www.pinterest.com/ που ακολουθείται από το όνομα χρήστη σας. Μην επιχειρήσετε να συνδεθείτε για να δείτε αν είναι ακόμα ενεργός, επειδή έτσι θα τον ενεργοποιήσετε ξανά.

    Διαγραφή λογαριασμού θανόντος

    Λυπούμαστε για την απώλειά σας. Μπορούμε να διαγράψουμε τον λογαριασμό ενός συγγενικού σας προσώπου που έχει πεθάνει, εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας και προσκομίσετε αποδείξεις, όπως νεκρολογία ή πιστοποιητικό θανάτου. Αφού διαγράψουμε τον λογαριασμό, δεν θα υπάρχει πλέον πρόσβαση σε αυτόν. Δεδομένου ότι σεβόμαστε το απόρρητο των χρηστών του Pinterest, δεν μπορούμε να παράσχουμε προσωπικά στοιχεία ή στοιχεία σύνδεσης.

    End of Other articles Links
    Χρειάζεστε ακόμη βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας.
    User feedback
    Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;

    collection_fields

    Πώς θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε αυτό το άρθρο;