Kirjaudu Pinterestiin, niin voit löytää, tallentaa ja etsiä inspiroivia Pin-lisäyksiä. Kun et käytä Pinterestiä ja kun käytät Pinterestiä julkisilla tai yhteiskäytössä olevilla laitteilla, suojaa tilisi kirjautumalla ulos.

Voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla tai käyttää liitettyä Google- tai Apple-tiliä. Liitetyn tilin käyttäminen auttaa sinua löytämään tuttuja ja palauttamaan tilisi, jos unohdat sähköpostiosoitteesi tai salasanasi.

Apple-kirjautumista voi käyttää vain iOS-laitteilla.

Huom. Facebook-kirjautuminen ei ole enää käytettävissä. Käytä sen sijaan jotakin alla olevista kirjautumisvaihtoehdoista.
 

Kirjautuminen sähköpostiosoitteella ja salasanalla
  • Siirry osoitteeseen pinterest.com/login.
  • Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi tai valitse Jatka Google-tilillä.
  • Valitse Kirjaudu sisään.
  • Avaa Pinterest-sovellus.
  • Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatka. Anna salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään.
    • Voit myös valita vaihtoehdon Jatka Google-tilillä.
  • Noudata kehotteita ja kirjaudu sisään.
  • Avaa Pinterest-sovellus.
  • Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatka. Anna sitten salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään.
    • Voit valita myös Jatka Google-tilillä tai Jatka Apple-tilillä.
  • Noudata kehotteita ja kirjaudu sisään.
  • Eikö kirjautuminen onnistu? Ohjekeskuksessa on lisätietoja ongelman ratkaisemisesta.

    Jos et enää halua kirjautua sisään liitetyn tilin kautta, lue täältä lisätietoja sovellusliitosten poistamisesta Pinterestistä.

    Kirjautuminen QR-koodilla
  • Siirry osoitteeseen pinterest.com/login.
  • Valitse Käytä QR-koodia.
  • Kirjaudu Pinterest-sovellukseen mobiililaitteella. Varmista, että puhelimesi käyttää tietokoneesi kanssa samaa Wi-Fi-verkkoa. 
  • Lue QR-koodi puhelimen kameralla.
  • Vahvista kirjautumisesi valitsemalla puhelimella Vahvista.
     
  • QR-koodilla kirjautuminen on tällä hetkellä käytettävissä vain verkkoversiossa.

    QR-koodilla kirjautuminen on tällä hetkellä käytettävissä vain verkkoversiossa.

    Kirjautuminen ulos tilistä
  • Valitse näytön oikeasta yläkulmasta  the chevron-down icon .
  • Valitse Kirjaudu ulos.
  •  

     

  • Napauta sitten näytön oikeassa alakulmassa näkyvää profiilikuvaasi
  • Napauta sitten näytön vasemmassa yläkulmassa näkyvää profiilikuvaa
  • Vieritä alas ja napauta Kirjaudu ulos
  • Huomaa: Jos sinulla on yritystili, voit kirjautua ulos napauttamalla ensin näytön oikeassa alakulmassa näkyvää profiilikuvaa ja sitten oikeassa yläkulmassa näkyvää  the ellipsis icon ja vierittämällä alas kohtaan Kirjaudu ulos ja napauttamalla sitä.

     

     

  • Napauta etusivulla näytön oikeassa alakulmassa näkyvää profiilikuvaa
  • Napauta sitten näytön vasemmassa yläkulmassa näkyvää profiilikuvaa
  • Vieritä alas ja napauta Kirjaudu ulos
  • Huomaa: Jos sinulla on yritystili, voit kirjautua ulos napauttamalla ensin näytön oikeassa alakulmassa näkyvää profiilikuvaa ja sitten oikeassa yläkulmassa näkyvää  the ellipsis icon  kolmen pisteen kuvake ja vierittämällä alas kohtaanKirjaudu ulos ja napauttamalla sitä.

    Google- tai Apple-tilin liittäminen 

    Kun olet kirjautunut tiliisi, voit helpottaa kirjautumista liittämällä Pinterest-tilisi Google- tai Apple-tiliin.

  • Kirjaudu sisään Pinterest-tiliisi.
  • Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa näkyvää the more-options-refresh icon .
  • Valitse Asetukset.
  • Valitse Tietoturva.
  • Vieritä kohtaan Kirjautumisasetukset.
  • Valitse Käytä Google-tiliäsi kirjautumiseen -valintaruutu.
  • Valitse Valmis.
  • Avaa laitteen Pinterest-sovellus ja kirjaudu sisään Pinterest-tilillesi
  • Avaa profiilisi napauttamalla oikeassa alakulmassa näkyvää profiilikuvaasi.
  • Napauta sitten näytön vasemmassa yläkulmassa näkyvää profiilikuvaa
  • Valitse Tietoturva.
  • Valitse Google-valintaruutu, jos haluat kirjautua sisään Google-tililläsi.​​​
  • Anna pyydettäessä Pinterestille tilisi käyttöoikeus.
    • Muutokset tallennetaan automaattisesti.
  • Huom. Jos sinulla on yritystili, pääset asetuksiin kirjautumalla sisään Pinterest-tilillesi ja napauttamalla ensin näytön oikeassa alakulmassa näkyvää profiilikuvaa ja sitten oikeassa yläkulmassa näkyvää  the ellipsis icon .

  • Avaa laitteen Pinterest-sovellus ja kirjaudu sisään Pinterest-tilillesi
  • Napauta näytön oikeassa alakulmassa näkyvää profiilikuvaa 
  • Napauta sitten näytön vasemmassa yläkulmassa näkyvää profiilikuvaa
  • Valitse Tietoturva.
  • Valitse Kirjautumisasetukset.
    • Valitse Google-valintaruutu, jos haluat kirjautua sisään Google-tililläsi.​​​
    • Valitse Apple-valintaruutu, jos haluat kirjautua sisään Apple-tililläsi.
      • Huomaa, että Apple-tilillä kirjauduttaessa AppleID:n täytyy vastata olemassa olevaa Pinterest-tiliä.
  • Anna pyydettäessä Pinterestille tilisi käyttöoikeus.
    • Muutokset tallennetaan automaattisesti.
       
  • Huom. Jos sinulla on yritystili, pääset asetuksiin kirjautumalla sisään Pinterest-tilillesi ja napauttamalla ensin näytön oikeassa alakulmassa näkyvää profiilikuvaa ja sitten oikeassa yläkulmassa näkyvää  the ellipsis icon .

     

    End of Other articles Links
    Tarvitsetko lisäapua? Ota yhteyttä
    User feedback
    Oliko ohje hyödyllinen?

    collection_fields

    Miten voisimme parantaa sitä?