Lehetőséged van törölni a fiókodat, ha véglegesen el szeretnéd távolítani a profilodat és tábláidat a Pinterestről. Ha csak szüneteltetni szeretnéd a Pinterest használatát, inaktiválhatod és később újraaktiválhatod a fiókodat.  

Fiókod végleges törlése

Amikor törlöd a fiókodat, nyilvános profilodat azonnal inaktiváljuk. A fiókodat és a személyes adataidat 7 nap múlva véglegesen töröljük. Ha a 7 nap letelte előtt meggondolod magad, újraaktiválhatod fiókodat (vedd figyelembe, hogy a Kaliforniában élő felhasználóknak először fel kell venniük velünk a kapcsolatot). 

Fontos tudnivaló az üzleti fiókokkal kapcsolatban

Ha az üzleti fiókodban rendezetlen számláid vannak, el kell távolítanod a fizetési adataidat, hogy töröld azokat a fiók törlése előtt. Minden ki nem egyenlített összeget arra a kártyára terhelünk, amely a költség keletkezése idején a nyilvántartásunkban szerepelt. 

Fiókod törlése 
  • Jelentkezz be a Pinterest-fiókodba
  • Kattints  the more-options-refresh icon , majd válaszd a Beállítások lehetőséget
  • Kattints a Fiókkezelés elemre a bal oldali navigációs területen
  • Kattints a Fiók törlése gombra
  • Kövesd a megjelenő utasításokat fiókod törléséhez
  • Nyisd meg a Pinterest alkalmazást az eszközödön, és jelentkezz be a Pinterest-fiókodba
  • Koppints a jobb alsó sarokban található profilképedre
    1. Ha személyes fiókod van, koppints a képernyő bal felső sarkában található profilképedre
    2. Ha üzleti fiókod van, koppints a  the ellipsis icon  ikonra a jobb felső sarokban
  • Koppints a Fiókkezelés lehetőségre
  • Görgess legalulra, és koppints a Fiókod és fiókadataid törlése lehetőségre
  • Kövesd a megjelenő utasításokat fiókod törléséhez
  • Nyisd meg a Pinterest alkalmazást az eszközödön, és jelentkezz be a Pinterest-fiókodba
  • Koppints a jobb alsó sarokban található profilképedre
    1. Ha személyes fiókod van, koppints a képernyő bal felső sarkában található profilképedre
    2. Ha üzleti fiókod van, koppints a  the ellipsis icon  ikonra a jobb felső sarokban
  • Koppints a Fiókkezelés lehetőségre
  • Görgess legalulra, és koppints a Fiókod és fiókadataid törlése lehetőségre
  • Kövesd a megjelenő utasításokat fiókod törléséhez
  • Miután elvégezted a fenti lépéseket, ellenőrizd a Pinterest-fiókodhoz társított e-mail-címet, és erősítsd meg, hogy véglegesen törölni szeretnéd a fiókodat.

    A fiókod átmeneti inaktiválása

    A fiókod inaktiválásával szüneteltetheted a Pinteresten való tevékenységedet, fiókodat pedig újraaktiválhatod később. A profilod és a tábláid csak a fiókod újraaktiválása után lesznek ismét láthatók. 

    Fontos: a fiókod inaktiválása utána az e-mail-címed és felhasználóneved továbbra is az adott fiókhoz kapcsolódik. Ha fel szeretnél szabadítani egy fiókhoz kötött e-mail-címet vagy felhasználónevet, módosítsd az e-mail-címedet, vagy szerkeszd a felhasználónevedet a beállításaidban.

    A fiók deaktiválása
  • Jelentkezz be a Pinterest-fiókodba
  • Kattints  the more-options-refresh icon , majd válaszd a Beállítások lehetőséget
  • Kattints a Fiókkezelés elemre a bal oldali navigációs területen
  • Kattints a Fiók deaktiválása lehetőségre
  • A fiókod inaktiválásához kövesd a megjelenő utasításokat
  • Nyisd meg a Pinterest alkalmazást az eszközödön, és jelentkezz be a Pinterest-fiókodba
  • Koppints a jobb alsó sarokban található profilképedre
    1. Ha személyes fiókod van, koppints a képernyő bal felső sarkában található profilképedre
    2. Ha üzleti fiókod van, koppints a  the ellipsis icon  ikonra a jobb felső sarokban
  • Koppints a Fiókkezelés lehetőségre
  • Görgess legalulra, és koppints a Fiók deaktiválása elemre
  • A fiókod inaktiválásához kövesd a megjelenő utasításokat
  • Nyisd meg a Pinterest alkalmazást az eszközödön, és jelentkezz be a Pinterest-fiókodba
  • Koppints a jobb alsó sarokban található profilképedre
    1. Ha személyes fiókod van, koppints a képernyő bal felső sarkában található profilképedre
    2. Ha üzleti fiókod van, koppints a  the ellipsis icon  ikonra a jobb felső sarokban
  • Koppints a Fiókkezelés lehetőségre
  • Görgess legalulra, és koppints a Fiók deaktiválása elemre
  • A fiókod inaktiválásához kövesd a megjelenő utasításokat
  • Ha ellenőrizni szeretnéd, hogy a fiókod valóban inaktív-e, nyisd meg a profilod URL-jét, ami a www.pinterest.com/ és a felhasználóneved. Az ellenőrzéshez ne jelentkezz be a fiókodba, mert így ismét aktiválni fogod.

    Elhunyt személy fiókjának törlése

    Fogadd részvétünket. Törölhetjük az elhunyt családtagok fiókját, ha kapcsolatba lépsz velünk, és igazoló dokumentumot adsz meg, például gyászjelentést vagy halotti anyakönyvi kivonatot. Amint töröltük a fiókot, az többé nem lesz hozzáférhető. A Pinterestet használó emberek védelme érdekében soha nem adunk ki személyes információkat vagy bejelentkezési adatokat.

    End of Other articles Links
    További segítségre van szükséged? Lépj kapcsolatba velünk
    User feedback
    Hasznos volt ez a cikk?

    collection_fields

    Hogyan javíthatnánk a cikken?