A privát tábláidat csak te láthatod (és az általad meghívottak). Előfordulhat, hogy a képfolyamodban a privát tábláidon lévő pinekkel kapcsolatos javaslatok jelennek meg. Ezeket csak te láthatod, és segíthetnek neked még több ötletet találni. Az ilyen javaslatok megjelenítéséhez legalább egy privát táblával kell rendelkezned.

Ha szeretnél létrehozni egy privát táblát, készíts egy táblát, és kapcsold be a Maradjon privát a tábla beállítást, amikor elnevezed a táblát.

Egy meglévő tábla priváttá tétele
  • A profilod megnyitásához jelentkezz be a Pinterest-fiókodba, majd kattints a képernyőd jobb felső sarkában található profilképedre
  • Kattints a táblán, amit priváttá szeretnél tenni
  • Koppints a képernyő jobb oldalán található  the ellipsis icon  ikonra
  • Kattints az Információk és beállítások szerkesztése gombra
  • Görgess lelelé, és kapcsold át az Ez a tábla legyen privát kapcsolót
  • Kattints a Kész gombra
  • Az eszközön nyisd meg a Pinterest alkalmazást
  • A profilod megnyitásához jelentkezz be a Pinterest-fiókodba, majd koppints a képernyőd jobb alsó sarkában található profilképedre
  • Koppints az oldal tetején található Táblák ikonra
  • Koppints arra a táblára, amelyet szerkeszteni szeretnél 
  • Koppints a képernyő jobb felső sarkában található  the ellipsis icon  ikonra, majd a Tábla és fejléckép szerkesztése lehetőségre
  • Kapcsold át az Ez a tábla legyen privát kapcsolót
  • Koppints a Kész ikonra
  • Az eszközön nyisd meg a Pinterest alkalmazást
  • Jelentkezz be Pinterest fiókodba, majd koppints a profilképedre a jobb alsó sarokban a profilod megnyitásához
  • Koppints arra a táblára, amelyet szerkeszteni szeretnél 
  • Koppints a képernyő jobb felső sarkában található  the ellipsis icon  ikonra, majd válaszd ki az Információk és beállítások szerkesztése lehetőséget
  • Kapcsold át az Ez a tábla legyen privát kapcsolót
  • Koppints a Kész ikonra
  • Amikor pineket mentesz egy privát táblára, a személy, akitől a pint mentetted, nem kap értesítést erről, és a pin számlálója sem növekszik majd.
     
    Amikor pineket mentesz egy privát tábláról, az új pineden nem jelenítjük meg annak a nevét, akinek a pinjét mentetted.

    Ha meg szeretnél osztani egy privát táblát, akkor add hozzá barátaidat közreműködőként, vagy tedd nyilvánossá a táblát. 

    Privát tábla nyilvánossá tétele

    Ha nyilvánossá szeretnél tenni egy privát táblát, kapcsold ki az Ez a tábla legyen privát lehetőséget a tábla beállításaiban.

     

     

    Megjegyzés: A privát táblákból és pinekből nem készíthetsz Pinterest-hirdetéseket.

    End of Other articles Links
    További segítségre van szükséged? Lépj kapcsolatba velünk
    User feedback
    Hasznos volt ez a cikk?

    collection_fields

    Hogyan javíthatnánk a cikken?