Blokkér en Pinterest-profil for å hindre vedkommende fra å følge deg, sende deg meldinger eller å gjøre noe med dine Pins.
Ingen vil noen gang motta en melding om at du har blokkert dem eller opphevet blokkeringen. De får bare beskjed hvis de prøver å følge deg eller gjøre noe med dine Pins.
Hvis du blokkerer noen, vises ikke Pinsene deres lenger i startfeeden din, men det kan hende du fortsatt ser dem i søkeresultater og på gruppetavler. Pins du allerede har lagret fra dem, blir værende på profilen din. Hvis du vil fjerne en av disse Pinsene, kan du finne ut hvordan du
Hvis kommunikasjonen med en annen person utvikler seg til mobbing eller trakassering,
- Hvis du blokkerer en bedriftskonto, finner du ellipseikonet øverst til høyre på profilen deres
Hvis du vil oppheve blokkeringen av kontoen senere, finner du alternativet for å oppheve blokkeringen under profildetaljene.
Hvis du vil oppheve blokkeringen av kontoen senere, finner du alternativet for å oppheve blokkeringen under profildetaljene.
- Hvis du blokkerer en bedriftskonto, finner du ellipseikonet øverst til høyre på profilen deres
Hvis du vil oppheve blokkeringen av kontoen senere, kan du trykke på ellipseikonet for å finne alternativet Opphev blokkeringen.
Du kan se kontoene du har blokkert, og gjøre endringer i innstillingene. Følg veiledningen nedenfor for å gjøre dette:
Hvis du har en
- Merk: Hvis du har en bedriftskonto, trykker du på the ellipsis icon øverst til høyre, og deretter trykker du på Innstillinger
- Merk: Hvis du har en bedriftskonto, trykker du på the ellipsis icon øverst til høyre, og deretter trykker du på Innstillinger