Vi informerer folk om produktet vårt og funksjonene våre på mange forskjellige måter – for eksempel i selve produktet, via e-poster og i form av annonser vi viser på og utenfor Pinterest. Vi ønsker å vise deg bedre og mer personlig tilpassede annonser om Pinterest rundt om på nettet, og derfor kan det hende vi deler informasjon med andre plattformer eller bruker Pinterest-aktiviteten din til å målrette annonser mot deg på de plattformene.

Eksempel:

  • Hvis du er på Facebook, ser du kanskje en annonse om en ny Pinterest-funksjon vi tror du kan ha interesse av.
  • Hvis du har en bedriftskonto, har du kanskje sett annonser om Pinterest-annonsering eller andre tjenester for innholdsskapere og bedrifter når du bruker andre plattformer – for eksempel Google.
  • Hvis du leser en artikkel på nettstedet til en nyhetskilde, kan du se en annonse om Pinterest-innhold som ligner på artikkelen du leser, eller som vi tror kan interessere deg basert på Pins du har lagret på Pinterest.
  • Er du ikke interessert i å se personlige annonser som er relatert til Pinterest? Du kan slå av dette ved å følge trinnene nedenfor.

  • Logg på Pinterest-kontoen din
  • Klikk på the more-options-refresh icon nederst til venstre på skjermen
  • Velg Innstillinger
  • Velg Personvern og data
  • Fjern markeringen i boksen ved siden av Annonser om Pinterest
  • Klikk på Lagre
  • Åpne Pinterest-appen på enheten du bruker, og logg på Pinterest-kontoen din
  • Trykk på profilbildet ditt nede til høyre for å gå til profilen din, og trykk deretter på profilbildet ditt oppe til venstre for å gå til innstillingene dine
    • Hvis du har en bedriftskonto, trykker du på  ellipseikonet  øverst til høyre, og deretter velger du Innstillinger
  • Trykk på Personvern og data
  • Bruk bryteren ved siden av Annonser om Pinterest
  • Endringene lagres automatisk.

  • Åpne Pinterest-appen på enheten du bruker, og logg på Pinterest-kontoen din
  • Trykk på profilbildet ditt nede til høyre for å gå til profilen din, og trykk deretter på profilbildet ditt oppe til venstre for å gå til innstillingene dine
    • Hvis du har en bedriftskonto, trykker du på  ellipseikonet  øverst til høyre, og deretter velger du Innstillinger
  • Trykk på Personvern og data
  • Bruk bryteren ved siden av Annonser om Pinterest
  • Endringene lagres automatisk.

    Finn ut mer om hvordan du administrerer personvern- og datainnstillingene dine.

    End of Other articles Links
    Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss
    User feedback
    Var denne artikkelen nyttig?

    collection_fields

    Hvordan kan vi gjøre denne artikkelen bedre?