Zaloguj się do Pinteresta, aby odkrywać, zapisywać i wyszukiwać Piny, które Cię zainspirują. Pamiętaj, aby się wylogować, jeśli skończysz korzystać z konta na urządzeniu publicznym lub współdzielonym – to pomoże zachować bezpieczeństwo Twojego konta.
Możesz zalogować się za pomocą adresu e-mail i hasła albo użyć połączonego konta Google lub Apple, aby łatwiej znaleźć znajomych i odzyskać konto, jeśli kiedykolwiek zapomnisz adresu e-mail lub hasła.
Logowanie przez Apple jest możliwe tylko w systemie iOS.
Uwaga: Logowanie przez Facebooka nie jest już dostępne. Zamiast tego użyj jednej z poniższych opcji logowania.
- Możesz również wybrać opcję Kontynuuj przez Google.
- Możesz też wybrać opcję Kontynuuj przez Google lub Kontynuuj przez Apple.
Masz problem z logowaniem?
Jeśli nie chcesz już logować się za pośrednictwem połączonego konta, dowiedz się,
Obecnie logowanie za pomocą kodu QR jest dostępne tylko w przeglądarce.
Obecnie logowanie za pomocą kodu QR jest dostępne tylko w przeglądarce.
Uwaga: jeśli masz
Uwaga: jeśli masz
Po zalogowaniu się na swoje konto możesz połączyć je z kontem Google lub Apple, aby ułatwić sobie logowanie do Pinteresta.
- Zmiany zostaną zapisane automatycznie
Uwaga: jeśli masz
- Przestaw przełącznik obok symbolu Google, aby zalogować się przez Google.
- Przestaw przełącznik obok symbolu Apple , aby zalogować się przez Apple
- Pamiętaj, że Twój identyfikator AppleID musi być zgodny z istniejącym kontem na Pintereście, aby zalogować się przez Apple
- Zmiany zostaną zapisane automatycznie
Uwaga: jeśli masz