Poți să-ți ștergi contul pentru a elimina definitiv profilul și panourile tale de pe Pinterest. Ca alternativă, poți să-ți dezactivezi contul pentru a lua o pauză de la Pinterest și a-l reactiva mai târziu.  

Șterge-ți contul definitiv

Când îți ștergi contul, profilul tău public este dezactivat imediat. Contul tău și datele cu caracter personal sunt șterse definitiv în 7 zile. Dacă te răzgândești înainte să treacă cele 7 zile, îți poți reactiva contul (reține că utilizatorii din California trebuie să ne contacteze mai întâi). 

O notă despre conturile business

Dacă ai facturi restante pe un cont business, va trebui să elimini informațiile de plată pentru a le achita înainte de a șterge contul. Orice sold restant care nu a fost achitat va fi debitat pe cardul înregistrat în momentul când s-a efectuat cheltuiala. 

Ștergerea contului 
  • Conectează-te la contul Pinterest
  • Fă clic pe  the more-options-refresh icon  apoi selectează Setări
  • Fă clic pe Gestionează contul  din panoul de navigare din partea stângă
  • Fă clic pe Șterge contul
  • Urmează indicațiile pentru a-ți șterge contul
  • Deschide aplicația Pinterest pe dispozitiv și conectează-te la contul Pinterest.
  • Atinge fotografia de profil din colțul din dreapta jos
    1. Dacă ai un cont personal, atinge fotografia ta de profil din colțul din stânga sus al ecranului
    2. Dacă ai un cont business, atinge   the ellipsis icon  din colțul din dreapta sus
  • Atinge Gestionarea contului
  • Derulează în partea de jos și atinge Șterge-ți datele și contul.
  • Urmează indicațiile pentru a-ți șterge contul
  • Deschide aplicația Pinterest pe dispozitiv și conectează-te la contul Pinterest.
  • Atinge fotografia de profil din colțul din dreapta jos
    1. Dacă ai un cont personal, atinge fotografia ta de profil din colțul din stânga sus al ecranului
    2. Dacă ai un cont business, atinge   the ellipsis icon  din colțul din dreapta sus
  • Atinge Gestionarea contului
  • Derulează în partea de jos și atinge Șterge-ți datele și contul.
  • Urmează indicațiile pentru a-ți șterge contul
  • După ce ai urmat pașii de mai sus, verifică adresa de e-mail asociată contului tău Pinterest pentru a confirma că dorești să îți închizi contul.

    Dezactivează-ți temporar contul

    Dacă dezactivezi contul, poți lua o pauză de la Pinterest și poți reactiva contul ulterior. Profilul și panourile tale nu vor fi vizibile până când reactivezi contul. 

    Reține: după dezactivarea contului, adresa ta de e-mail și numele de utilizator rămân în continuare legate de contul respectiv. Pentru a elibera o adresă de e-mail sau un nume de utilizator asociat contului tău, poți schimba adresa de e-mail sau edita numele de utilizator în setări.

    Dezactivează-ți contul
  • Conectează-te la contul Pinterest
  • Fă clic pe  the more-options-refresh icon  apoi selectează Setări
  • Fă clic pe Gestionează contul  din panoul de navigare din partea stângă
  • Fă clic pe Dezactivează contul.
  • Urmează indicațiile pentru a-ți dezactiva contul
  • Deschide aplicația Pinterest pe dispozitiv și conectează-te la contul Pinterest.
  • Atinge fotografia de profil din colțul din dreapta jos
    1. Dacă ai un cont personal, atinge fotografia ta de profil din colțul din stânga sus al ecranului
    2. Dacă ai un cont business, atinge   the ellipsis icon  din colțul din dreapta sus
  • Atinge Gestionarea contului
  • Derulează în partea de jos și atinge Dezactivează contul
  • Urmează indicațiile pentru a-ți dezactiva contul
  • Deschide aplicația Pinterest pe dispozitiv și conectează-te la contul Pinterest.
  • Atinge fotografia de profil din colțul din dreapta jos
    1. Dacă ai un cont personal, atinge fotografia ta de profil din colțul din stânga sus al ecranului
    2. Dacă ai un cont business, atinge   the ellipsis icon  din colțul din dreapta sus
  • Atinge Gestionarea contului
  • Derulează în partea de jos și atinge Dezactivează contul
  • Urmează indicațiile pentru a-ți dezactiva contul
  • Pentru a te asigura că nu mai ai contul activ, accesează adresa URL a profilului tău accesând www.pinterest.com/ urmată de numele tău de utilizator. Nu te conecta ca să verifici dacă acesta mai este activ, deoarece astfel îl vei reactiva.

    Șterge contul unei persoane decedate

    Ne pare rău pentru pierderea pe care ai suferit-o. Putem șterge contul unui membru decedat al familiei dacă ne contactezi și furnizezi o dovadă, precum un necrolog sau un certificat de deces. După ce ștergem contul, nu va mai fi accesibil. Pentru că respectăm confidențialitatea utilizatorilor Pinterest, nu putem dezvălui informații personale sau de conectare.

    End of Other articles Links
    Încă mai ai nevoie de asistență? Contactează-ne
    User feedback
    Acest articol a fost util?

    collection_fields

    Cum am putea îmbunătăți acest articol?