Conectează-te la Pinterest ca să descoperi, să salvezi și să cauți Pinuri care te inspiră. Nu uita să te deconectezi dacă ai terminat și pe un dispozitiv public sau partajat, pentru a-ți menține contul în siguranță.

Te poți conecta cu adresa de e-mail și parola sau poți folosi un cont Google sau Apple conectat pentru a găsi prieteni și a-ți recupera contul dacă uiți adresa de e-mail sau parola.

Conectarea cu Apple este disponibilă doar pe iOS

Notă: Conectarea cu Facebook nu mai este disponibilă. Folosește în schimb una dintre opțiunile de conectare de mai jos.
 

Conectează-te cu adresa de e-mail și cu parola
  • Accesează pinterest.com/login
  • Introdu adresa de e-mail și parola sau fă clic pe Continuă cu Google
  • Fă clic pe Conectează-te
  • Deschide aplicația Pinterest.
  • Introdu adresa de e-mail și selectează Continuă. Apoi introdu parola și atinge Conectează-te.
    • De asemenea, poți alege să continui cu Google.
  • Urmează indicațiile pentru conectare.
  • Deschide aplicația Pinterest.
  • Introdu adresa de e-mail și selectează Continuă. Apoi introdu parola și atinge Conectare.
    • De asemenea, poți alege opțiunea Continuă cu Google sau Continuă cu Apple
  • Urmează indicațiile pentru conectare.
  • Ai probleme la conectare? Consultă articolul din Centrul de asistență pentru a găsi soluții potrivite cu situația ta.

    Dacă nu mai dorești să te conectezi printr-un cont asociat, află cum să deconectezi aplicațiile de la Pinterest.

    Conectează-te cu un cod QR
  • Accesează pinterest.com/login
  • Selectează Folosește codul QR
  • Folosește mobilul pentru a te conecta la aplicația Pinterest. Asigură-te că telefonul folosește aceeași adresă Wi-Fi precum computerul. 
  • Scanează codul QR cu camera telefonului
  • Pe telefon, selectează Confirmă pentru a confirma conectarea
     
  • În prezent, conectarea cu un cod QR este disponibilă doar pe web.

    În prezent, conectarea cu un cod QR este disponibilă doar pe web.

    Deconectează-te de la cont
  • Fă clic pe  the chevron-down icon  din partea dreaptă sus a ecranului
  • Fă clic pe Deconectează-te
  •  

     

  • Atinge fotografia de profil din partea dreaptă jos a ecranului.
  • Atinge imaginea de profil din colțul din stânga sus al ecranului.
  • Derulează în jos și atinge Deconectează-te.
  • Notă: dacă ai un cont business, te poți deconecta atingând fotografia ta de profil din colțul din dreapta jos al ecranului, apoi atingând  the ellipsis icon din colțul din dreapta sus și derulând în jos și atingând Deconectare.

     

     

  • Din ecranul principal, atinge fotografia de profil din colțul din dreapta jos al ecranului.
  • Apoi, atinge imaginea de profil din colțul din stânga sus al ecranului.
  • Derulează în jos și atinge Deconectează-te.
  • Notă: dacă ai un cont business, te poți deconecta atingând fotografia ta de profil din colțul din dreapta jos al ecranului, apoi atingând  the ellipsis icon   pictograma puncte de suspensie din colțul din dreapta sus și derulând în jos și atingând Deconectare.

    Te-ai conectat folosind contul Google sau Apple 

    După ce te conectezi la cont, îți poți asocia contul Google sau Apple pentru a simplifica conectarea la Pinterest.

  • Conectează-te la contul Pinterest
  • Fă clic pe  the more-options-refresh icon  în partea stângă jos a ecranului
  • Selectează Setări
  • Fă clic pe Securitate.
  • Derulează în jos la Opțiuni de conectare
  • Bifează caseta din dreptul opțiunii Folosește contul Google pentru a te conecta folosind Google
  • Fă clic pe OK
  • Deschide aplicația Pinterest pe dispozitiv și conectează-te la contul Pinterest.
  • Atinge fotografia de profil din partea din dreapta jos a ecranului pentru a-ți deschide profilul
  • Atinge imaginea de profil din partea stângă sus a ecranului.
  • Atinge Securitate.
  • Activează butonul de comutare de lângă Google ca să te conectezi folosind Google​​​
  • Atunci când ți se cere permisiunea, permite Pinterest să-ți acceseze contul
    • Schimbările vor fi salvate automat
  • Notă: dacă ai un cont business, îți poți accesa setările conectându-te la contul Pinterest, atingând fotografia de profil din partea dreaptă jos a ecranului și apoi atingând  the ellipsis icon  din colțul din dreapta sus.

  • Deschide aplicația Pinterest pe dispozitiv și conectează-te la contul Pinterest.
  • Atinge fotografia de profil din partea dreaptă jos a ecranului. 
  • Atinge imaginea de profil din partea stângă sus a ecranului.
  • Atinge Securitate.
  • Atinge Opțiuni de conectare
    • Activează butonul de comutare de lângă Google ca să te conectezi folosind Google​​​
    • Activează butonul de comutare de lângă opțiunea Apple pentru a te conecta cu Apple
      • Reține că AppleID trebuie să corespundă unui cont Pinterest existent pentru a te conecta cu Apple
  • Atunci când ți se cere permisiunea, permite Pinterest să-ți acceseze contul
    • Schimbările vor fi salvate automat
       
  • Notă: dacă ai un cont business, îți poți accesa setările conectându-te la contul Pinterest, atingând fotografia de profil din partea dreaptă jos a ecranului și apoi atingând  the ellipsis icon  din colțul din dreapta sus.

     

    End of Other articles Links
    Încă mai ai nevoie de asistență? Contactează-ne
    User feedback
    Acest articol a fost util?

    collection_fields

    Cum am putea îmbunătăți acest articol?