Blockera en profil på Pinterest för att förhindra att personen följer dig, skickar meddelanden till dig eller interagerar med dina pins.
Ingen kommer någonsin få ett meddelande om att du har blockerat eller avblockerat dem. De meddelas endast om de försöker följa eller interagera med dina Pins.
Om du blockerar någon kommer deras pins inte längre att visas i ditt startflöde, men du kan fortfarande se dem i sökresultat och grupptavlor. Pins som du redan har sparat från dem kommer att stanna kvar på din profil. Om du vill ta bort en av dessa pins, kan du lära dig hur du
Om du under dina interaktioner med andra personer utsätts för mobbing eller trakasserier, se våra
- Om du blockerar ett företagskonto hittar du ikonen med tre punkter längst upp till höger på deras profil
Om du vill avblockera kontot i framtiden hittar du alternativet att Avblockera under deras profilinformation.
Om du vill avblockera kontot i framtiden hittar du alternativet att Avblockera under deras profilinformation.
- Om du vill blockera ett företagskonto hittar du ikonen med tre punkter längst upp till höger på deras profil
Om du vill avblockera kontot i framtiden kan du trycka på ikonen med tre punkter för att hitta alternativet Avblockera .
Du kan se konton som du har blockerat och göra ändringar i dina inställningar. Detta gör du genom att följa stegen nedan.
Obs! Om du har ett
- Obs! Om du har ett företagskonto trycker du på the ellipsis icon i det övre högra hörnet och trycker sedan på Inställningar
- Obs! Om du har ett företagskonto trycker du på the ellipsis icon i det övre högra hörnet och trycker sedan på Inställningar