Vi utbildar användare om vår produkt och våra funktioner på många olika sätt – i vår produkt, med våra e-postmeddelanden samt via de annonser vi visar på och utanför Pinterest, bara för att nämna några exempel. För att visa dig bättre och mer anpassade annonser om Pinterest på internet kan vi dela viss information med andra plattformar eller använda din Pinterest-aktivitet för att rikta annonser till dig på dessa plattformar.

Till exempel:

  • Om du besöker Facebook kan vi visa en annons om en ny funktion på Pinterest som vi tror skulle intressera dig.
  • Om du har registrerat dig för ett företagskonto kan du se en annons om att annonsera på Pinterest eller andra tjänster för skapare och företag medan du besöker andra plattformar, till exempel Google.
  • Om du läser en artikel på en nyhetskanals webbplats kan du se en annons om Pinterest-innehåll som påminner om innehållet i den artikel du läser eller som vi tror kan intressera dig baserat på pins som du har sparat på Pinterest.
  • Är du inte intresserad av att se anpassade annonser relaterade till Pinterest? Du kan stänga av detta genom att följa stegen nedan.

  • Logga in på ditt Pinterest-konto.
  • Klicka på  the more-options-refresh icon  längst ned till vänster på skärmen
  • Välj Inställningar.
  • Välj Sekretess och data
  • Avmarkera rutan bredvid Annonser om Pinterest.
  • Klicka på Spara.
  • Öppna Pinterest-appen på din enhet och logga in på ditt Pinterest-konto.
  • Tryck på din profilbild längst ner till höger för att gå till din profil och tryck sedan på din profilbild längst upp till vänster för att gå till dina inställningar.
    • Om du har ett företagskonto trycker du på  ikonen med tre punkter  i det övre högra hörnet och väljer sedan Inställningar.
  • Tryck på Sekretess och data.
  • Växla reglaget bredvid Annonser om Pinterest.
  • Dina ändringar sparas automatiskt.

  • Öppna Pinterest-appen på din enhet och logga in på ditt Pinterest-konto.
  • Tryck på din profilbild längst ner till höger för att gå till din profil och tryck sedan på din profilbild längst upp till vänster för att gå till dina inställningar.
    • Om du har ett företagskonto trycker du på  ikonen med tre punkter  i det övre högra hörnet och väljer sedan Inställningar.
  • Tryck på Sekretess och data.
  • Växla reglaget bredvid Annonser om Pinterest.
  • Dina ändringar sparas automatiskt.

    Läs mer om hur du hanterar dina sekretess- och datainställningar.

    End of Other articles Links
    Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss
    User feedback
    Var artikeln till hjälp?

    collection_fields

    Hur kan vi göra artikeln bättre?