Du kan radera ditt konto för att permanent ta bort din profil och dina anslagstavlor från Pinterest. Eller så kan du inaktivera ditt konto för att ta en paus från Pinterest och återaktivera det senare.  

Ta bort ditt konto permanent

När du raderar ditt konto inaktiveras din offentliga profil omedelbart. Ditt konto och dina personuppgifter raderas permanent efter sju dagar. Om du ändrar dig inom sju dagar kan du återaktivera ditt konto (observera att användare i Kalifornien måste kontakta oss först). 

Läs mer om företagskonton

Om du har utestående fakturor på ett företagskonto måste du ta bort din betalningsinformation för att rensa dem innan du raderar ditt konto. Eventuellt utestående saldo som inte har betalats kommer att debiteras kortet som registrerades när utgifterna ägde rum. 

Radera ditt konto 
  • Logga in på ditt Pinterest-konto.
  • Klicka på   the more-options-refresh icon   och välj sedan Inställningar
  • Klicka på Kontohantering i navigeringsfältet till vänster
  • Klicka på Ta bort konto
  • Följ instruktionerna för att radera ditt konto
  • Öppna Pinterest-appen på din enhet och logga in på ditt Pinterest-konto
  • Tryck på din profilbild i det nedre högra hörnet.
    1. Om du har ett personligt konto trycker du på din profilbild längst upp till vänster på skärmen
    2. Om du har ett företagskonto trycker du på   the ellipsis icon   längst upp till höger
  • Tryck på Kontohantering.
  • Bläddra längst ned och tryck på Ta bort ditt konto och dina uppgifter
  • Följ instruktionerna för att radera ditt konto
  • Öppna Pinterest-appen på din enhet och logga in på ditt Pinterest-konto
  • Tryck på din profilbild i det nedre högra hörnet.
    1. Om du har ett personligt konto trycker du på din profilbild längst upp till vänster på skärmen
    2. Om du har ett företagskonto trycker du på   the ellipsis icon   längst upp till höger
  • Tryck på Kontohantering.
  • Bläddra längst ned och tryck på Ta bort ditt konto och dina uppgifter
  • Följ instruktionerna för att radera ditt konto
  • När du har följt stegen ovan kontrollerar du den e-postadress som är kopplad till ditt Pinterest-konto för att bekräfta att du vill avsluta kontot.

    Inaktivera ditt konto tillfälligt

    Om du inaktiverar ditt konto kan du ta en paus från Pinterest och återaktivera ditt konto senare. Din profil och dina anslagstavlor kommer inte att synas förrän du återaktiverar ditt konto. 

    Obs! När du har inaktiverat kontot är din e-postadress och ditt användarnamn fortfarande bundna till kontot. För att frigöra en e-postadress eller ett användarnamn som är kopplat till ditt konto kan du ändra din e-postadress eller redigera ditt användarnamn i dina inställningar.

    Inaktivera ditt konto
  • Logga in på ditt Pinterest-konto.
  • Klicka på   the more-options-refresh icon   och välj sedan Inställningar
  • Klicka på Kontohantering i navigeringsfältet till vänster
  • Klicka på Inaktivera konto
  • Följ instruktionerna för att inaktivera ditt konto
  • Öppna Pinterest-appen på din enhet och logga in på ditt Pinterest-konto
  • Tryck på din profilbild i det nedre högra hörnet.
    1. Om du har ett personligt konto trycker du på din profilbild längst upp till vänster på skärmen
    2. Om du har ett företagskonto trycker du på   the ellipsis icon   längst upp till höger
  • Tryck på Kontohantering.
  • Bläddra längst ned och tryck på Inaktivera konto
  • Följ instruktionerna för att inaktivera ditt konto
  • Öppna Pinterest-appen på din enhet och logga in på ditt Pinterest-konto
  • Tryck på din profilbild i det nedre högra hörnet.
    1. Om du har ett personligt konto trycker du på din profilbild längst upp till vänster på skärmen
    2. Om du har ett företagskonto trycker du på   the ellipsis icon   längst upp till höger
  • Tryck på Kontohantering.
  • Bläddra längst ned och tryck på Inaktivera konto
  • Följ instruktionerna för att inaktivera ditt konto
  • För att se till att ditt konto inte längre är aktivt går du till din profils webbadress genom att besöka www.pinterest.com/ följt av ditt användarnamn. Logga inte in för att kontrollera om ditt konto fortfarande är aktivt eftersom detta kommer att återaktivera ditt konto.

    Radera en avliden persons konto

    Vi beklagar sorgen. Vi kan radera en avliden familjemedlems konto om du kontaktar oss och tillhandahåller verifiering, till exempel en dödsannons eller dödsattest. När vi har raderat kontot kommer det inte att det vara tillgängligt längre. Eftersom vi respekterar alla våra medlemmars integritet kan vi inte ge ut personuppgifter eller inloggningsinformation.

    End of Other articles Links
    Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss
    User feedback
    Var artikeln till hjälp?

    collection_fields

    Hur kan vi göra artikeln bättre?