Birisinin sizi takip etmesini, size mesaj göndermesini veya Pinlerinizle etkileşime geçmesini önlemek için bir Pinterest profilini engelleyin.
Bir kişiyi engellediğinizde veya engellemesini kaldırdığınızda kendisine bildirim gönderilmez. Sadece sizi takip etmeye veya Pinlerinizle etkileşimde bulunmaya çalıştığında bir uyarı alır.
Birisini engellediğinizde Pinleri artık ana sayfa akışınızda görünmez, ancak arama sonuçlarında ve grup panolarında görebilirsiniz. Daha önce kaydettiğiniz Pinleri profilinizde kalır. Bu Pinlerden birini kaldırmak istiyorsanız bir Pini nasıl
Başka bir kişiyle olan etkileşiminiz zorbalık veya taciz seviyesine ulaşırsa,
- Bir işletme hesabını engelliyorsanız, profilinin sağ üst köşesinde yer alan üç nokta simgesini görürsünüz
Gelecekte hesabın engelini kaldırmak istiyorsanız, profil bilgilerinin altında Engellemeyi Kaldır seçeneğini bulabilirsiniz.
Gelecekte hesabın engellemesini kaldırmak istiyorsanız, profil bilgilerinin altında Engellemeyi Kaldır seçeneğini bulabilirsiniz.
- Bir işletme hesabını engelliyorsanız, profilinin sağ üst köşesinde yer alan üç nokta simgesini görürsünüz
Gelecekte hesabın engelini kaldırmak isterseniz, Engellemeyi kaldır seçeneğini bulmak için üç nokta simgesine dokunabilirsiniz.
Engellediğiniz hesapları görüntüleyebilir ve ayarlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları uygulayın.
Not:
- Not: Bir işletme hesabınız varsa, sağ üst köşedeki the ellipsis icon simgesine ve ardından Ayarlar'a dokunun
- Not: Bir işletme hesabınız varsa, sağ üst köşedeki the ellipsis icon simgesine ve ardından Ayarlar'a dokunun