Заблокуйте профіль користувача Pinterest, щоб заборонити йому підписуватися на вас, надсилати вам повідомлення і взаємодіяти з вашими пінами.
Ми не надсилаємо сповіщення про блокування або розблокування користувачів. Користувач дізнається про це, тільки якщо спробує підписатися на вас або взаємодіяти з вашими пінами.
Якщо ви заблоковуєте користувача, його піни більше не відображатимуться у вашій стрічці, але ви все одно бачитимете їх у результатах пошуку та на групових дошках. Піни цього користувача, які ви зберегли в минулому, залишаться у вашому профілі. Якщо ви захочете видалити один із цих пінів, ви можете дізнатися, як
Якщо хтось почав погрожувати вам, ви можете поскаржитися на цю людину, дотримуючись наших
- Якщо ви блокуєте корпоративний обліковий запис, ви побачите значок трикрапки у верхньому правому куті цього профілю
Якщо ви захочете розблокувати обліковий запис у майбутньому, ви знайдете опцію Розблокувати під відомостями профілю.
Якщо ви захочете розблокувати обліковий запис у майбутньому, ви знайдете опцію Розблокувати під відомостями профілю.
- Якщо ви блокуєте корпоративний обліковий запис, ви побачите значок трикрапки у верхньому правому куті цього профілю
Якщо ви захочете розблокувати обліковий запис у майбутньому, натисніть на значок трикрапки , щоб знайти опцію Розблокувати.
Ви можете переглянути заблоковані облікові записи та внести зміни в налаштуваннях. Для цього виконайте дії, зазначені нижче.
Примітка. Якщо у вас
- Якщо у вас корпоративний обліковий запис, натисніть на the ellipsis icon у верхньому правому куті, а потім натисніть Налаштування
- Якщо у вас корпоративний обліковий запис, натисніть на the ellipsis icon у верхньому правому куті, а потім натисніть Налаштування