Ви можете видалити свій обліковий запис, щоб назавжди видалити свій профіль і дошки з Pinterest. Або ви можете деактивувати свій обліковий запис, щоб відпочити від Pinterest і відновити його пізніше.
Якщо ви видалите свій обліковий запис, ваш загальнодоступний профіль буде негайно деактивовано. Ваш обліковий запис і персональні дані назавжди видаляються через 7 днів. Якщо ви зміните свою думку до закінчення 7 днів, ви зможете
Якщо у вас є несплачені рахунки на корпоративному обліковому записі, вам потрібно буде
- Якщо ви використовуєте особистий обліковий запис, натисніть на фото профілю в лівому верхньому куті екрана.
- Якщо у вас корпоративний обліковий запис, натисніть the ellipsis icon у верхньому правому куті.
- Якщо ви використовуєте особистий обліковий запис, натисніть на фото профілю в лівому верхньому куті екрана.
- Якщо у вас корпоративний обліковий запис, натисніть the ellipsis icon у верхньому правому куті.
Після виконання наведених вище кроків, перевірте електронну адресу, пов'язану з вашим обліковим записом Pinterest, щоб підтвердити видалення облікового запису.
Ви можете деактивувати свій обліковий запис, аби тимчасово призупинити використання Pinterest, і матимете змогу
Зверніть увагу, що після деактивації облікового запису ваша електронна адреса та ім'я користувача будуть, як і раніше, пов'язані з цим обліковим записом. Щоб звільнити адресу електронної пошти або ім'я користувача, пов'язані з вашим обліковим записом, ви можете
- Якщо ви використовуєте особистий обліковий запис, натисніть на фото профілю в лівому верхньому куті екрана.
- Якщо у вас корпоративний обліковий запис, натисніть the ellipsis icon у верхньому правому куті.
- Якщо ви використовуєте особистий обліковий запис, натисніть на фото профілю в лівому верхньому куті екрана.
- Якщо у вас корпоративний обліковий запис, натисніть the ellipsis icon у верхньому правому куті.
Щоб переконатися, що ваш обліковий запис більше не активний, перейдіть за URL-адресою www.pinterest.com/, додавши до посилання своє ім'я користувача. Не входьте в обліковий запис — це призведе до його повторної активації.
Співчуваємо вашій утраті. Ми можемо видалити обліковий запис померлого члена сім'ї, якщо ви зв'яжетеся з нами та надасте підтвердження, наприклад, некролог або свідоцтво про смерть. Після видалення обліковий запис користувача стане недоступним. Ми поважаємо конфіденційність користувачів Pinterest, тому не надаємо жодних особистих або облікових відомостей.