Ви можете видалити свій обліковий запис, щоб назавжди видалити свій профіль і дошки з Pinterest. Або ви можете деактивувати свій обліковий запис, щоб відпочити від Pinterest і відновити його пізніше.  

Остаточно видалити свій обліковий запис

Якщо ви видалите свій обліковий запис, ваш загальнодоступний профіль буде негайно деактивовано. Ваш обліковий запис і персональні дані назавжди видаляються через 7 днів. Якщо ви зміните свою думку до закінчення 7 днів, ви зможете відновити свій обліковий запис (зверніть увагу, що користувачам у Каліфорнії потрібно спочатку зв’язатися з нами). 

Примітка щодо корпоративних облікових записів

Якщо у вас є несплачені рахунки на корпоративному обліковому записі, вам потрібно буде видалити платіжні реквізити, щоб очистити їх перед видаленням облікового запису. Будь-який непогашений залишок буде списаний із картки, яку було вказано, коли відбулося придбання. 

Видалення облікового запису 
  • Увійдіть у свій обліковий запис Pinterest
  • Натисніть  the more-options-refresh icon , а потім виберіть Настройки.
  • Натисніть Керування обліковим записом на панелі навігації ліворуч
  • Натисніть кнопку Видалити обліковий запис.
  • Дотримуйтеся вказівок, щоб видалити свій обліковий запис
  • Відкрийте додаток Pinterest на своєму пристрої та ввійдіть у свій обліковий запис Pinterest.
  • Натисніть на зображення профілю в правому нижньому куті екрана
    1. Якщо ви використовуєте особистий обліковий запис, натисніть на фото профілю в лівому верхньому куті екрана.
    2. Якщо у вас корпоративний обліковий запис, натисніть  the ellipsis icon  у верхньому правому куті.
  • Натисніть Керування обліковим записом.
  • Прокрутіть униз і натисніть Видалити обліковий запис та його дані
  • Дотримуйтеся вказівок, щоб видалити свій обліковий запис
  • Відкрийте додаток Pinterest на своєму пристрої та ввійдіть у свій обліковий запис Pinterest.
  • Натисніть на зображення профілю в правому нижньому куті екрана
    1. Якщо ви використовуєте особистий обліковий запис, натисніть на фото профілю в лівому верхньому куті екрана.
    2. Якщо у вас корпоративний обліковий запис, натисніть  the ellipsis icon  у верхньому правому куті.
  • Натисніть Керування обліковим записом.
  • Прокрутіть униз і натисніть Видалити обліковий запис та його дані
  • Дотримуйтеся вказівок, щоб видалити свій обліковий запис
  • Після виконання наведених вище кроків, перевірте електронну адресу, пов'язану з вашим обліковим записом Pinterest, щоб підтвердити видалення облікового запису.

    Тимчасово деактивуйте свій обліковий запис

    Ви можете деактивувати свій обліковий запис, аби тимчасово призупинити використання Pinterest, і матимете змогу відновити обліковий запис пізніше. Ваш профіль і дошки не відображатимуться, допоки ви не відновите свій обліковий запис. 

    Зверніть увагу, що після деактивації облікового запису ваша електронна адреса та ім'я користувача будуть, як і раніше, пов'язані з цим обліковим записом. Щоб звільнити адресу електронної пошти або ім'я користувача, пов'язані з вашим обліковим записом, ви можете змінити адресу електронної пошти або змінити ім'я користувача в настройках.

    Деактивація облікового запису
  • Увійдіть у свій обліковий запис Pinterest
  • Натисніть  the more-options-refresh icon , а потім виберіть Настройки.
  • Натисніть Керування обліковим записом на панелі навігації ліворуч
  • Натисніть Деактивувати обліковий запис
  • Дотримуйтеся вказівок, щоб деактивувати свій обліковий запис
  • Відкрийте додаток Pinterest на своєму пристрої та ввійдіть у свій обліковий запис Pinterest.
  • Натисніть на зображення профілю в правому нижньому куті екрана
    1. Якщо ви використовуєте особистий обліковий запис, натисніть на фото профілю в лівому верхньому куті екрана.
    2. Якщо у вас корпоративний обліковий запис, натисніть  the ellipsis icon  у верхньому правому куті.
  • Натисніть Керування обліковим записом.
  • Прокрутіть униз і натисніть Деактивувати обліковий запис.
  • Дотримуйтеся вказівок, щоб деактивувати свій обліковий запис
  • Відкрийте додаток Pinterest на своєму пристрої та ввійдіть у свій обліковий запис Pinterest.
  • Натисніть на зображення профілю в правому нижньому куті екрана
    1. Якщо ви використовуєте особистий обліковий запис, натисніть на фото профілю в лівому верхньому куті екрана.
    2. Якщо у вас корпоративний обліковий запис, натисніть  the ellipsis icon  у верхньому правому куті.
  • Натисніть Керування обліковим записом.
  • Прокрутіть униз і натисніть Деактивувати обліковий запис.
  • Дотримуйтеся вказівок, щоб деактивувати свій обліковий запис
  • Щоб переконатися, що ваш обліковий запис більше не активний, перейдіть за URL-адресою www.pinterest.com/, додавши до посилання своє ім'я користувача. Не входьте в обліковий запис — це призведе до його повторної активації.

    Видалення облікового запису померлої особи

    Співчуваємо вашій утраті. Ми можемо видалити обліковий запис померлого члена сім'ї, якщо ви зв'яжетеся з нами та надасте підтвердження, наприклад, некролог або свідоцтво про смерть. Після видалення обліковий запис користувача стане недоступним. Ми поважаємо конфіденційність користувачів Pinterest, тому не надаємо жодних особистих або облікових відомостей.

    End of Other articles Links
    Потрібна допомога? Зв’яжіться з нами
    User feedback
    Чи була ця стаття корисна?

    collection_fields

    Як ми можемо покращити цю статтю?