Sådan slettes historik, buffer og cookies
- Åbn Indstillinger > Safari.
- Tryk på Ryd historik og webstedsdata.

Når du sletter historikken, cookies og browserdata i Safari, sletter det ikke oplysningerne under Autoudfyld.
Når der ikke er nogen historik eller webstedsdata at rydde, bliver knappen til at rydde med grå. Knappen kan også være grå, hvis du har indstillet webindholdsbegrænsninger under Indhold og fortrolighed i Skærmtid.
Hvis du vil besøge websteder uden at efterlade spor, kan du slå Privat browser til.
Ryd cookies og cache, men behold din historik
- Gå til Indstillinger > Safari > Avanceret > Webstedsdata.
- Tryk på Fjern alle data fra websteder.
Når der ikke er nogen webstedsdata at rydde, bliver knappen til at rydde med grå. Knappen kan også være grå, hvis du har indstillet webindholdsbegrænsninger under Indhold og fortrolighed i Skærmtid.
Slet et websted fra din historik
- Åbn Safari-appen.
- Tryk på knappen Vis bogmærker
, og tryk derefter på knappen Historik
. - Tryk på knappen Rediger, og vælg derefter den eller de websteder, du vil slette fra din historik.
- Tryk på knappen Slet.
Sådan blokeres cookies
En cookie er de data, som et websted efterlader på din enhed, så webstedet kan huske dig til næste besøg.
Sådan blokeres cookies:
- Gå til Indstillinger > Safari > Avanceret.
- Slå Bloker alle cookies til.

Hvis du blokerer cookies, er det ikke alle websider der virker. Her er nogle eksempler:
- Du vil muligvis ikke kunne logge ind på et websted, selvom du angiver korrekt brugernavn og adgangskode.
- Der vises muligvis en besked om, at der kræves cookies, eller at browserens cookies er slået fra.
- Nogle af funktionerne på et websted fungerer muligvis ikke.
Sådan bruges blokering af indhold
Blokering af indhold er tredjepartsapps og udvidelser, der gør det muligt for Safari at blokere cookies, billeder, ressourcer, pop op-vinduer og andet indhold.
Hent en app til blokering af indhold:
- Download en app til blokering af indhold fra App Store.
- Tryk på Indstillinger > Safari > Udvidelser.
- Tryk for at aktivere en vist indholdsblokering.
Du kan bruge mere end en enkelt indholdsblokering. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte appudvikleren.

