Du kan slette kontoen din for å fjerne profilen din og tavlene dine fra Pinterest permanent, eller du kan deaktivere den for å ta en pause fra Pinterest og reaktivere den senere. 

Slett kontoen din permanent

Når du sletter kontoen din, deaktiveres den offentlige profilen din umiddelbart. Kontoen din og personopplysningene dine slettes for godt om sju dager. Hvis du ombestemmer deg før de sju dagene er over, kan du reaktivere kontoen din (vær oppmerksom på at brukere i California må du først kontakte oss

En merknad om bedriftskontoer

Hvis du har utestående regninger på en bedriftskonto, må du fjerne betalingsinformasjonen din for å fjerne dem før du sletter kontoen din. Eventuell utestående saldo som ikke er gjort opp, trekkes fra kortet som var registrert da kostnadene påløp. 

Slett kontoen din
  • Logg på Pinterest-kontoen din
  • Klikk på the more-options-refresh icon , og velg Innstillinger
  • Klikk på Kontoadministrering i navigasjonen til venstre
  • Klikk på Slett kontoen
  • Følg instruksjonene for å slette kontoen din
  • Åpne Pinterest-appen på enheten du bruker, og logg på Pinterest-kontoen din
  • Trykk på profilbildet ditt nederst til høyre
    1. Hvis du har en personlig konto, kan du trykke på profilbildet ditt øverst til venstre på skjermen
    2. Hvis du har en bedriftskonto, kan du trykke på the ellipsis icon øverst til høyre
  • Trykk på Kontoadministrering
  • Rull ned til bunnen og trykk på Slett dataene og kontoen din
  • Følg instruksjonene for å slette kontoen din
  • Åpne Pinterest-appen på enheten du bruker, og logg på Pinterest-kontoen din
  • Trykk på profilbildet ditt nederst til høyre
    1. Hvis du har en personlig konto, kan du trykke på profilbildet ditt øverst til venstre på skjermen
    2. Hvis du har en bedriftskonto, kan du trykke på the ellipsis icon øverst til høyre
  • Trykk på Kontoadministrering
  • Rull ned til bunnen og trykk på Slett dataene og kontoen din
  • Følg instruksjonene for å slette kontoen din
  • Når du har fulgt trinnene ovenfor, kan du sjekke e-postadressen som er tilknyttet Pinterest-kontoen din, for å bekrefte at du vil stenge kontoen din.

    Deaktiver kontoen din midlertidig

    Hvis du deaktiverer kontoen din, kan du ta en pause fra Pinterest og aktivere den igjen senere. Profilen din og tavlene dine er ikke synlige med mindre du aktiverer kontoen igjen.

    Merk: Når du har deaktivert kontoen din, er e-postadressen din og brukernavnet ditt fortsatt tilknyttet den aktuelle kontoen. Hvis du vil frigjøre en e-postadresse eller et brukernavn som er knyttet til kontoen din, kan du endre e-postadressen din eller redigere brukernavnet ditt i innstillingene.

    Deaktiver kontoen din
  • Logg på Pinterest-kontoen din
  • Klikk på the more-options-refresh icon , og velg Innstillinger
  • Klikk på Kontoadministrering i navigasjonen til venstre
  • Klikk på Deaktiver konto
  • Følg instruksjonene for å deaktivere kontoen din
  • Åpne Pinterest-appen på enheten du bruker, og logg på Pinterest-kontoen din
  • Trykk på profilbildet ditt nederst til høyre
    1. Hvis du har en personlig konto, kan du trykke på profilbildet ditt øverst til venstre på skjermen
    2. Hvis du har en bedriftskonto, kan du trykke på the ellipsis icon øverst til høyre
  • Trykk på Kontoadministrering
  • Helt nederst trykker du på Deaktiver konto
  • Følg instruksjonene for å deaktivere kontoen din
  • Åpne Pinterest-appen på enheten du bruker, og logg på Pinterest-kontoen din
  • Trykk på profilbildet ditt nederst til høyre
    1. Hvis du har en personlig konto, kan du trykke på profilbildet ditt øverst til venstre på skjermen
    2. Hvis du har en bedriftskonto, kan du trykke på the ellipsis icon øverst til høyre
  • Trykk på Kontoadministrering
  • Helt nederst trykker du på Deaktiver konto
  • Følg instruksjonene for å deaktivere kontoen din
  • Du kan dobbeltsjekke at kontoen ikke er aktiv lenger, ved å gå til nettadressen for profilen (www.pinterest.com/ og så brukernavnet ditt). Du må ikke logge på for å sjekke om kontoen fortsatt er aktiv, siden det fører til at den aktiveres igjen.

    Slett en avdød persons konto

    Vi kondolerer. Vi kan deaktivere kontoen til et avdødt familiemedlem hvis du tar kontakt med oss og gir oss noen nødvendige opplysninger. Etter at vi har deaktivert kontoen, vil den ikke lenger være tilgjengelig. 

     

    Fordi vi ønsker å respektere personvernet til folk på Pinterest, kan vi ikke dele personlige opplysninger eller innloggingsdetaljer.

    End of Other articles Links
    Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss
    User feedback
    Var denne artikkelen nyttig?

    collection_fields

    Hvordan kan vi gjøre denne artikkelen bedre?