Hesabınızı silerek profilinizi ve panolarınızı Pinterest’ten kalıcı olarak kaldırabilirsiniz. Veya hesabınızı devre dışı bırakarak Pinterest’e ara verebilir ve istediğiniz zaman yeniden etkinleştirebilirsiniz.  

Hesabınızı kalıcı olarak silin

Hesabınızı sildiğinizde herkese açık profiliniz hemen devre dışı bırakılır. Hesabınız ve kişisel verileriniz 7 gün içinde kalıcı olarak silinir. 7 günlük süre dolmadan fikrinizi değiştirirseniz hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz (Kaliforniya'daki kullanıcıların önce bizimle iletişime geçmesi gerektiğini unutmayın). 

İşletme hesaplarıyla ilgili önemli bir not

Bir işletme hesabında ödenmemiş faturalarınız varsa hesabınızı silmeden önce bunları temizlemek için ödeme bilgilerinizi kaldırmanız gerekir. Bekleyen tüm bakiyeler harcamanın yapıldığı tarihte belirtilen karta yansıtılacaktır. 

Hesabınızı silme 
  • Pinterest hesabınızda oturum açın
  • the more-options-refresh icon  simgesine tıklayın ve Ayarlar'ı seçin
  • Sol menüde Hesap yönetimi'ne tıklayın
  • Hesabı sil'e tıklayın
  • Hesabınızı silmek için yönergeleri izleyin
  • Cihazınızda Pinterest uygulamasını açın ve Pinterest hesabınıza giriş yapın
  • Sağ alt köşedeki profil resminize dokunun
    1. Kişisel hesabınız varsa ekranınızın sol üst köşesindeki profil fotoğrafınıza dokunun
    2. Bir işletme hesabınız varsa sağ üst köşedeki  the ellipsis icon  simgesine dokunun
  • Hesap yönetimi'ne dokunun
  • En alta inin ve Hesabınızı ve hesap verilerinizi silin'e dokunun
  • Hesabınızı silmek için yönergeleri izleyin
  • Cihazınızda Pinterest uygulamasını açın ve Pinterest hesabınıza giriş yapın
  • Sağ alt köşedeki profil resminize dokunun
    1. Kişisel hesabınız varsa ekranınızın sol üst köşesindeki profil fotoğrafınıza dokunun
    2. Bir işletme hesabınız varsa sağ üst köşedeki  the ellipsis icon  simgesine dokunun
  • Hesap yönetimi'ne dokunun
  • En alta inin ve Hesabınızı ve hesap verilerinizi silin'e dokunun
  • Hesabınızı silmek için yönergeleri izleyin
  • Yukarıdaki adımları tamamladıktan sonra, hesabınızı kapatmak istediğinizi onaylamak için Pinterest hesabınızla ilişkili e-posta adresinizi kontrol edin.

    Hesabınızı geçici olarak devre dışı bırakın

    Hesabınızı devre dışı bırakırsanız Pinterest'ten geçici olarak ayrılabilir ve hesabınızı daha sonra yeniden etkinleştirebilirsiniz. Hesabınızı yeniden etkinleştirene kadar profiliniz ve panolarınız görünmez. 

    Hesabınızı devre dışı bıraktıktan sonra e-posta adresinizin ve kullanıcı adınızın hala bu hesaba bağlı kaldığını unutmayın. Hesabınızla ilişkili bir e-posta adresini veya kullanıcı adını serbest bırakmak için ayarlar bölümünden e-posta adresinizi güncelleyebilir veya kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz.

    Hesabınızı devre dışı bırakma
  • Pinterest hesabınızda oturum açın
  • the more-options-refresh icon  simgesine tıklayın ve Ayarlar'ı seçin
  • Sol menüde Hesap yönetimi'ne tıklayın
  • Hesabı devre dışı bırak'a tıklayın
  • Hesabınızı devre dışı bırakmak için yönergeleri izleyin
  • Cihazınızda Pinterest uygulamasını açın ve Pinterest hesabınıza giriş yapın
  • Sağ alt köşedeki profil resminize dokunun
    1. Kişisel hesabınız varsa ekranınızın sol üst köşesindeki profil fotoğrafınıza dokunun
    2. Bir işletme hesabınız varsa sağ üst köşedeki  the ellipsis icon  simgesine dokunun
  • Hesap yönetimi'ne dokunun
  • En alta inin ve Hesabı devre dışı bırak'a dokunun
  • Hesabınızı devre dışı bırakmak için yönergeleri izleyin
  • Cihazınızda Pinterest uygulamasını açın ve Pinterest hesabınıza giriş yapın
  • Sağ alt köşedeki profil resminize dokunun
    1. Kişisel hesabınız varsa ekranınızın sol üst köşesindeki profil fotoğrafınıza dokunun
    2. Bir işletme hesabınız varsa sağ üst köşedeki  the ellipsis icon  simgesine dokunun
  • Hesap yönetimi'ne dokunun
  • En alta inin ve Hesabı devre dışı bırak'a dokunun
  • Hesabınızı devre dışı bırakmak için yönergeleri izleyin
  • Hesabınızın artık aktif olmadığından emin olmak için kullanıcı adınızla biten www.pinterest.com/ dizesindeki profil URL'nize gidin Hesabınızın hâlâ aktif olup olmadığını kontrol etmek için oturum açmayın. Oturum açarsanız hesabınız yeniden etkinleştirilir.

    Vefat etmiş bir kullanıcının hesabını silme

    Başınız sağ olsun. Vefat eden bir aile üyesinin hesabını, bizimle iletişime geçip bir ölüm ilanı veya ölüm belgesi gibi doğrulayıcı belgeler sunduğunuz takdirde silebiliriz. Hesabı sildiğimizde hesap erişilemez hale gelir. Pinterest'teki kullanıcıların gizliliğine saygı göstermek istediğimizden, hiçbir kişisel bilgiyi veya oturum açma bilgisini veremeyiz.

    End of Other articles Links
    Yine de yardıma mı ihtiyacınız var? Bize ulaşın
    User feedback
    Bu makale faydalı mıydı?

    collection_fields

    Bu makaleyi nasıl daha iyi hale getirebiliriz?