Blokovaním profilu na Pintereste sa môžete vyhnúť tomu, aby vás niekto sledoval, posielal vám správy alebo vstupoval do interakcií s vašimi pinmi.
Žiadna osoba nebude informovaná o tom, že ste ju zablokovali alebo odblokovali. Ak vás však budú chcieť začať sledovať alebo pracovať s vašimi pinmi, upozorníme ich na zablokovanie.
Ak niekoho zablokujete, jeho piny sa už nebudú zobrazovať vo vašich novinkách, ale aj tak sa vám môžu zobrazovať vo výsledkoch vyhľadávania a na skupinových nástenkách. Piny, ktoré ste si už od neho uložili, zostanú vo vašom profile. Ak chcete odstrániť niektorý z týchto pinov, naučte sa,
Ak sa vaša interakcia s inou osobou zmení na šikanovanie alebo obťažovanie, postupujte podľa našich
- Ak blokujete firemný účet, v pravom hornom rohu obrazovky jeho profilu nájdete ikonu ikona troch bodiek .
Ak budete chcieť účet v budúcnosti odblokovať, v detailoch jeho profilu vyhľadajte možnosť Odblokovať.
Ak budete chcieť účet v budúcnosti odblokovať, v detailoch jeho profilu vyhľadajte možnosť Odblokovať.
- Ak blokujete firemný účet, v pravom hornom rohu obrazovky jeho profilu nájdete ikonu ikona troch bodiek .
Ak budete chcieť účet v budúcnosti odblokovať, môžete klepnúť na ikonu ikona troch bodiek a vyhľadať možnosť Odblokovať.
Účty, ktoré ste zablokovali, môžete zobraziť a vykonať zmeny v ich nastaveniach. Postupujte pri tom takto:
Ak máte
- Poznámka: Ak máte firemný účet, klepnite na ikonu the ellipsis icon v pravom hornom rohu a potom klepnite na položku Nastavenia.
- Poznámka: Ak máte firemný účet, klepnite na ikonu the ellipsis icon v pravom hornom rohu a potom klepnite na položku Nastavenia.